Diskuze

Komunisté v Praze ve volbách opět vsadí na svou rudou stálici Semelovou

Její otec trpěl za nacistické totality v koncentračním táboře. Od rodičů si nynější kandidátka KSČM na primátorku Marta Semelová odnesla podle svých slov vizi společnosti, jež se ke všem lidem chová slušně. Označení, že je stalinistka, odmítá. Na radnici se snaží prosazovat sociální témata.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Br,jsem se lekl takhle brzo ráno,to musíte strašit lidi?

0 0
možnosti

Nacisti měli velice pokrokové sociální společenské vymoženosti, jaké v té době neexistovali jinde na světě. Ale dnes nejsou v německé parlamentu. Tak proč komunisti musí stále být v českém???

0 0
možnosti

za komunisty Semelová a za ANO na desitce Kleslová, to je fakt síla :-(

1 0
možnosti

P40e64t72r 65L96u64k39á63š

20. 7. 2018 12:52

A ona ma volice nalakat nebo odradit?? ;-D

3 0
možnosti

Šibalský úsměv, na kandelábru by jí to slušelo...

1 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

Lidi je volí, nelze je zakázat... Názorný příklad, proč by ještě tolik let po velkém listopadu bylo nebezpečné uzákonit referendum.

0 0
možnosti

Zakázat lze samozřejmě ideologii socialismu. Tím zabijete více much jednou ranou.

0 1
možnosti

Internacionální pomoc. V čem nám vlastně ta okupace pomohla podle soudružky? Od dubčekovských komunistů k Brežněvovým komunistům? V čem to bylo pak lepší?

6 0
možnosti

Jen tak dobře,tato osoba je absolutně nepřijatelná pro většinu populace vč.ČSSD.Na té Semelové se ukazuje,že rozpolcenost a hlavně schizofrenie komunistů na jedné straně by byli rádi konstruktivní a rádoby státotvornou stranou a na druhé straně mají mezi sebou takové exoty a ještě na vysokých stranických postech.

2 0
možnosti

Přitom by právě ona měla být pro socialisty nejpřijatelnější kandidátkou, protože prosazuje socialismus v jeho čisté podobě.

0 0
možnosti