Do Krejčířovy vily opět vnikli nezvaní hosté. Jeden se pořezal o sklo

  • 30
Do černošické vily, která patřila podnikateli Radovanu Krejčířovi, vnikli opět lidé. Údajně v domě rozbili sklo a jeden z nich se zranil na hlavě. Na místě zasahovala policie i záchranná služba.

Luxusní vila nezvané návštěvníky láká již nějakou dobu. Přede dvěma lety se objevilo video několika youtuberů, kteří do luxusní vily vnikli a natáčeli její interiéry. Nikdo jim ve vstupu na pozemek ani do budovy nebránil.

Podle policie nejsou nezvané návštěvy ve slavné vile, ze které Radovan Krejčíř uprchl policii, ničím neobvyklým. V minulosti již bylo za neoprávněný vstup do vily několik lidí zadrženo. Podle jednoho z youtuberů, kteří interiéry natáčeli, tam chodí desítky lidí.

Dům je již delší dobu neobývaný. Minulý týden v něm hořelo, podle hasičů mohlo jít i o úmyslně založený požár. Škoda na domě, kterému shořela střecha, je dvacet milionů korun.

V někdejší Krejčířově rezidenci v Černošicích si podnikatel nechal vybudovat vnitřní i venkovní bazén, saunu, výtah, squashové kurty, luxusní mramorové schodiště i pověstné akvárium, v němž choval žraloka. 

Kdysi luxusní vila řadu let chátrá, případný kupec by tedy podle odhadů musel vynaložit další miliony korun na renovaci neudržovaného domu. Zatím žádný zájemce se ale ani při opakovaných dražbách nenašel.