Při nehodě na Kladensku zemřeli dva lidé, zasahovaly dva vrtulníky

  • 4
Středeční nehoda dodávky a osobního auta u obce Sazená na Kladensku si vyžádala dva životy. Další čtyři lidé jsou po střetu dvou vozidel zranění. Silnice byla několik hodin uzavřená, na místo přiletěly dva záchranářské vrtulníky.

„Zasahujeme u vážné dopravní nehody. Vyhlášen traumaplán,“ informovala Záchranná služba Středočeského kraje na Twitteru.

„Při dopravní nehodě bohužel přišli o život 2 lidé. Další 2 osoby ve vážném stavu a 2 osoby se středně těžkým poraněním jsme transportovali do spádových traumacenter,“ doplnili záchranáři.

Podle mluvčí středočeské záchranné služby Petry Homolové jsou dva zranění ve velmi vážném stavu, vrtulníky je přepravily do pražských nemocnic, a dva lidé jsou ve středně těžkém stavu. „Dva lidé podlehli zraněním na místě,“ upřesnila mluvčí.

Vozy havarovaly kolem 17:30 na silnici I/16. Na místě zasahuje vyšší počet záchranářů. „Na místo přiletěly dva vrtulníky záchranářů,“ řekla policejní mluvčí Michaela Richterová.

Nehodu budou vyšetřovat i kriminalisté. „Kvůli dokumentaci nehody na místo jedou i policisté s drony,“ uvedla Richterová.

Bližší okolnosti nehody ani totožnost zemřelých zatím nejsou známy. Silnice byla uzavřena do pozdních večerních hodin.

,