Ve středu 11. a ve čtvrtek 12. srpna bude uzavřena silnice III/1169 před Svatým Janem pod Skalou na Berounsku. Odstraňovat se bude uvolněný skalní blok. | foto: Krajská správa a údržba silnic

Silnice u Svatého Jana p. Skalou se na dva dny zavře, hrozí pád kamenů

  • 1
Silničáři uzavřou ve středu a ve čtvrtek silnici u Svatého Jana pod Skalou na Berounsku, hrozí pád kamenů. Odstraňovat se bude uvolněný skalní blok.

Místo bude nepřístupné i pěším a cyklistům, uvedla v úterý v tiskové zprávě mluvčí středočeské krajské správy a údržby silnic Petra Kučerová.

Uzavírka se týká silnice III/1169. „Uvolněný skalní blok musíme odstranit a zajistit tak bezpečný průjezd,“ popsala Kučerová. Řidiči budou moci úsek silnice objet například přes obec Bubovice.

Kvůli padajícímu kamení je zavedený kyvadlový provoz na silnici II/101 mezi Dolními Břežany u Prahy a pražskou Zbraslaví. Dopravní omezení zde potrvá ještě několik měsíců.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,