VIDEO: Muž v Praze obtěžoval lidi v tramvaji, cestující ho vyhodil ven

  • 105
Potyčka několika cestujících se odehrála v úterý večer v tramvaji linky číslo 12 na zastávce Újezd v Praze 5. Podle všeho tam muž a žena slovně napadali ostatní pasažéry, a proto jeden z nich muže vyhodil z tramvaje.

Incident se odehrál před devátou hodinou večer, když tramvaj zastavila ve stanici. Podle svědků ve voze jeli muž se ženou, kteří neustále slovně uráželi ostatní cestující, včetně matky s dítětem.

Jeden z pasažérů pak zasáhl, když tramvaj zastavila, muže z ní vystrčil na ulici. Vzápětí mu ale partnerka vyhozeného sebrala batoh a dala se na útěk. Okradený ji dohonil, dal jí facku, vzal si batoh a odešel. Žena pak zavolala policii.

„Na místo jsme vyjížděli. Nicméně nikdo ze zúčastněných nechce nic hlásit,“ sdělil policejní mluvčí Tomáš Hulan.

Jeho kolegové tedy případ pouze zaevidovali a dále se jím nezabývají. Vyšetřování by se rozběhlo, pokud by se někdo z aktérů přihlásil znovu s tím, že mu vznikla nějaká újma, ať materiální nebo zdravotní.

Tramvaje kvůli potyčce stály v zastávce asi deset minut, a to včetně mazací tramvaje. Dopravní podnik však kvůli tomu žádné větší zpoždění nezaznamenal.