Diskuze

Teta svěřené děvčátko utýrala, uzavřela policie a navrhla obžalobu

Policie uzavřela vyšetřování případu pěstounky z Rokycan, která je podezřelá z toho, že loni týrala svěřené dítě. Dvouletá holčička na následky zranění hlavy zemřela. Policisté nyní uzavřeli spis a předali ho státnímu zastupitelství s návrhem na podání obžaloby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je to několikátý případ, kdy pěstouni zavraždí v ČR dítě, které má být pod ochranou pracovnice OSPOD.

Nic, nic se neděje.

Na OSPOD stále sedí ty tupé klimakterické baby, co tam dřepí 30 let, nic nedělají a klepou se na to, až půjdou do starobního důchodu.

A českou veřejnost zajímá maximálně Michaláková.

3 1
možnosti

To bude další krok k rozvratu přirozené soudržnosti rodiny. Kdyby se něco stalo s mou sestrou, taky bych chtěla, aby synovec zůstal se mnou, a to prakticky hned....a nedovedu si představit, že bych v takové chvíli měla ještě podstupovat nějaké psychotesty, že by měl k tomu stresu navíc čekat v nějakém zařízení, než úředních posoudí to a ono. Potřeboval by jistotu a oporu ihned.

Neříkám, že tohle je v pořádku, a že všude příbuzenská péče funguje, ale rozhodně mi přijde, že tohle je výjimečný případ. Sama znám několik rodin, kde dítě vyrůstalo u tety a strejdy, když se s rodiči něco stalo a všude to bylo v pořádku.

2 2
možnosti

Klidně to jde udělat opačně - dítě půjde hned k vám, ale do nějaké relativně krátké, ale reálně splnitelné doby (třeba do tří měsíců) musíte tím prověřením projít.

Jinak vám i sestře samozřejmě přeji, abyste to nikdy nemusely udělat :-)

3 0
možnosti

To je tak, když se z pěstounství staly byznys.

5 1
možnosti
Foto

To není tento případ, tahle teta byla příbuzná.

3 0
možnosti