Nová rozhledna Špičák je vysoká 27 metrů. | foto: ROP Jihozápad

Komerční sdělení

Toto jsou komerční sdělení. iDNES.cz neovlivňuje jejich obsah a není jejich autorem. Více

Komerční sdělení je speciální inzertní formát. Umožňuje inzerentům oslovit čtenáře na ploše větší, než je klasický banner, hodí se tedy například ve chvíli, kdy je potřeba popsat vlastnosti nového produktu, představit společnost nebo ukázat více fotografií.

Aby bylo na první pohled odlišitelné od redakčních textů, obsahuje jasné označení „Komerční sdělení“ v záhlaví článku.

Pro komerční sdělení platí podobná pravidla jako pro další formy inzerce na iDNES.cz. Nesmí tedy být v rozporu s dobrými mravy a zásadami poctivého obchodního styku, nesmí porušovat práva třetích osob a poškozovat něčí dobrou pověst. Na rozdíl od bannerové reklamy je z komerčních sdělení vyloučena politická inzerce.

Komerční sdělení, jejich titulky a tvrzení v nich obsažená nesmějí být lživá a klamavá.

Ceník komerčních sdělení včetně kontaktů na obchodní oddělení najdete zde.

Špičák má novou rozhlednu, podívejte se na šumavské vrcholy z výšky

  • 0
Vrchol Špičák (1 202 m n. m.) patří k nejvyšším vrcholům Šumavy. Desítky let museli jeho návštěvníci a místní obyvatelé čekat na rozhlednu, ze které by měli nádherné šumavské vrchy jako na dlani. Díky dotaci z Regionálního operačního programu Jihozápad a klatovským architektům z Projektu 99 se sen stal skutečností.

Rozhledna Špičák

Špičák - Železná Ruda

Otevírací doba: otevřeno pouze v letních měsících
Po-pá: 9-17 hod., víkendy 9-18 hod.
Rozhledna je v letních měsících přístupná zdarma. Internetový odkaz: www.spicak.cz

Nová rozhledna Špičák je vysoká 27 metrů, a tak se majestátně tyčí nad okolními stromy. Konstrukce rozhledny je ze železa a plášť je dřevěný. Na jejím ochozu se může kochat až 60 návštěvníků najednou.

Na rozhlednu je možné dojít po svých nebo se nechat vyvézt lanovkou až na samotný vrch Špičák. Tak či tak, výhled na Alpy a celé šumavské údolí s dohledem až k Plzni, stojí za to.