Na Klatovsku dnes ráno zemřel sedmatřicetiletý řidič. Zezadu naboural do traktoru a následně do protijedoucího nákladního auta. | foto: HZS Plzeňského kraje

Řidič narazil do traktoru a protijedoucího náklaďáku, nehodu nepřežil

  • 3
Při dopravní nehodě na Klatovsku ráno zemřel sedmatřicetiletý muž. Z dosud nezjištěných příčin narazil do traktoru a následně do projíždějícího nákladního auta.

Tragická dopravní nehoda se stala krátce po šesté hodině ranní. Podle policie řidič s vozidlem značky Fiat Marea z dosud nezjištěných příčin narazil zezadu do traktoru s připojeným krmným vozem. Oba jeli od obce Koryta směrem na Klatovy.

„Po nárazu se auto odrazilo na projíždějící nákladní vozidlo značky Renault a zůstalo stát nedaleko na silnici,“ popsala událost mluvčí klatovských policistů Dana Ladmanová.

Řidič nebyl připoután bezpečnostním pásem

Na místo kolize vyjela hasičská jednotka z Klatov a záchranáři. Podle mluvčího hasičů Petra Poncara jednotka na místě poskytla předlékařské ošetření a zabránila úniku provozních kapalin.

Tragická nehoda

„Bohužel, přes veškerou snahu, muž na místě zemřel,“ řekl mluvčí krajských záchranářů Martin Brejcha.

Řidič z Domažlicka nebyl podle policie připoután bezpečnostním pásem. „Je nařízena soudní pitva,“ doplnila Ladmanová s tím, že policie příčinu i okolnosti dopravní nehody i nadále zjišťuje.  

Komunikace byla přes tři hodiny uzavřena a objízdná trasa vedla přes obec Bezděkov.