Diskuze

Majitel kontroverzní stavby prohrál, bude se jednat o zboření její části

Po letech přešlapování a soudních tahanic přichází posun. Magistrát zřejmě začne jednat o zboření alespoň části sporné chátrající budovy u Úslavy na Rokycanské třídě v Plzni. Odvolací soud odmítl žalobu vlastníka budovy Davida Housera, aby mu byly přiřčeny pozemky, které v areálu patří městu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J47i57r38i 27D10o70b46r59ý

19. 12. 2018 21:37

"takové spory o dítě se kolikrát táhnou léta. To dítě už je třeba penzista a ten spor o něj pořád běží, a vy platíte ty soudní výlohy a ten spor běží a běží a vy platíte a platíte a toho rozsudku se možná ani nedožijete." - Cirmann - Sveska

0 0
možnosti

Stavebník je jedna věc, stavba věc druhá, když budete stavět kadibudku, tak se přes všechna možná povolení ke stavbě možná ani nedostanete. Tato stavba zde straší už možná více jak deset let. Co mě, ale pobavilo, že pan náměstek Šindelář prohlásil-Po rozhodnutí soudu se případ kontroverzní budovy může hnout z místa- konec citátu. Zajímavé je, že s tímto problémem se nedalo hnout a prodej Plzeňské teplárenské se rozhodl raz dva a to za dosti silné podpory pana náměstka Šindeláře. Takže jestli je tady něco kontroverzního tak naši volení zastupitelé. Podobný případ jsou bývalé městské lázně, vzpomeňte na tahanice o pozemek bývalé městské nemocnice v Sadech 5, května. No a nakonec bývalý dům kultury, jehož kauza se táhne také pěkně dlouho. Takže já nevidím moc kontroverzních staveb, ale kontroverzní zastupitele, kteří s ničím nedokáží hnout. Volili jsme je, bohužel.

0 0
možnosti

P60e83t25r 31H83r29a66b18á22k

17. 12. 2018 23:27

Tak jde o to, aby z toho něco urvali. Myslím plzeňská ODS. Dosazení Jurečka do PT jen potvrzuje, že ODS si to v Plzni pěkně hlídá. Kupuje si v podstatě hlasy lidí, kteří je vždy před volbami vidí na každém rohu a pak si asi slepě myslí, že jsou jedinou stranou. kde berou peníze, nikdo neřeší. Kdo za nimi stojí, nikdo neřeší. Tady se pořád řeší Babiš, ale kdo stojí za ODS je tak nějak všem jedno. Tahle strana pořád ždíme hromady peněz bůh ví odkud, ale nikoho nezajímá odkud. Je známo, že Plzeňský deník je pod jejich vlivem a zřejmě takových novinářů z různých médií v Plzni je na tom podobně. Samozřejmě těžko se v tom může někdo štourat, nebot ti někteří lidé, kteří prý za zdejší ODS stojí, nejsou zrovna košer. Bylo by skvělé, kdyby se vody konečně pročistily a pravidla byla stejná pro všechny. Ale takový ideál tu nikdy nebude. Dělat vysokou politiku nemůže někdo, kdo má svědomí, jinak by se nedělala taková zvěrstva.

2 0
možnosti

Já jsem do teď nepochopil, co to má být. Vypadá to jako, že někdo začal stavět autosalon a pak si to rozmyslel a předělal to na něco jiného. Výsledkem je paskvil zralý na zbourání.

1 0
možnosti

V26í19t 20P20r82č36í41k

17. 12. 2018 13:44

Zbourat, a všechno.

1 0
možnosti

Než se něco rozhodne, tak to samo spadne nebo to bezďáci podpálí. Kdyby tam jezdili jenom hlídky, ale i zásahovka. Měli by vše panu velkopodnikateli naúčtovat.

2 0
možnosti