VIDEO: Po kajaku na suchu láká do akvaparku i zamilovaný školák

  • 1
„Žila jednou Eliška, co chodila do sedmý třídy a byla to nejkrásnější holka na světě. Eliška se líbí Petrovi z pátý třídy, ale ona ví, že je to blbeček...,“ tak začíná už druhý videoklip propagující nový akvapark v Sušici na Klatovsku. I v něm si opět zahráli místní lidé.

Spot nese název „Tvůj aquapark - Tvoje dobrodružství“ a vypráví příběh zamilovaného kluka, který zachraňuje svou lásku ze spárů strašného piráta. 

„Naší cílovou skupinou jsou jednoznačně děti ve věku hlavních protagonistů a jejich rodiče, proto když (režisér) Ladislav Plecitý přišel s tímto námětem, tak jsem dlouho nepřemýšlel. Navíc pro nás už točil spot před otevřením bazénu, který obletěl téměř celou republiku a měl veliký úspěch,“ říká Lukáš Hamák, ředitel organizace Sportoviště města Sušice, která akvapark spravuje.

Podotýká, ale, že jestli diváci očekávají od propagačního klipu záběry na smějící se děti v tobogánu, na spokojeně se tvářící seniory ve vířivkách a na relaxující pracující v saunách, tak je video nejspíš zklame.

„Pokud ale nemáte rádi nudu, tak si rozhodně video nenechte utéct,“ prohlásil Hamák

Ve videoklipu, který loni na jaře lákal do akvaparku, ještě před jeho otevřením, si zahráli i obyvatelé Sušice a tentokrát to bylo stejně. V klipu opět účinkuje i několik místních lidí například Pavel Aušprunk, Míša Touchová, Filip Faust, Peter Lezo, Jakub Baierl, Martina Hamáková, Zuzana Navrátilová, Pavel Vinický a další.

Autorem scénáře je čtyřiadvacetiletý režisér, původem se Sušice, Ladislav Plecitý. Za kamerou stál Jaroslav Kostelník.

„Rád bych poděkoval všem, kteří se na vytvoření klipu podíleli a také těm, kteří s filmaři v bazénu měli trpělivost,doplnil Hamák.

Sušický akvapark za 136 milionů korun přivítal první návštěvníky loni 13. června. Nabízí čtyři pětadvacetimetrové plavecké dráhy a 75 metrů dlouhý tobogan s LED efekty a samostatným dojezdovým bazénem. Je zde také unikátní vodácký protiproud a zábavný bazén s řadou atrakcí jako jsou například masážní trysky, vířivky či sauna.

Už loni na jaře internetem prolétl první komický videoklip, který upozorňoval na blížící se otevření akvaparku. Herci v něm pádlovali v kajaku na suchu nebo se na hřišti klouzali po skluzavce do dětského bazénku. Na internetu jej vidělo přes 100 tisíc lidí.

Originální videoklip lákal do akvaparku už před jeho otevřením (20. 5. 2014)

23. května 2014