Radost plzeňských fotbalistů v duelu s pražskou Duklou

Radost plzeňských fotbalistů v duelu s pražskou Duklou | foto: Ladislav Němec, MAFRA

Rozluč se s plzeňskými fotbalisty a staň se součástí týmu

  • 0
Fotbalová Viktorie Plzeň přichystala na čtvrtek loučení s fanoušky. Na vánoční setkání dorazí do Štruncových sadů trenér Karel Krejčí i s asistentem Pavlem Horváthem a některými ze svěřenců. Brány severní tribuny Doosan Areny se otevřou v 17.00, samotný program začne o půl hodiny později.

Každý fanoušek dostane nápoj zdarma a speciální dárek, který se jistě stane ozdobou mnoha pokojů. Navíc se může zúčastnit soutěže o unikátní vánoční překvapení, speciální vstupenky budou slosovatelné a tři výherce čekají zajímavé ceny.

„Jeden z nich se v rámci lednového přípravného zápasu stane na jeden den plnohodnotným členem kádru Viktorie. V kabině pro něj bude připravena kompletní výbava, s hráči Viktorie absolvuje rozcvičení a naskočí také do samotného zápasu v Luční ulici,“ prozradil na klubovém webu Pavel Pillár.

Kalendář

ve jménu Viktoriánského srdce

Speciální kalendář pro rok 2016 připravila pro své fanoušky Viktoria Plzeň. Tématem je charitativní projekt Viktoriánské srdce, který za tři roky existence pomohl 1,5 milionem korun. Snímky Josefa Adlta zachytily hráče Viktorie v reálných prostředích jednotlivých institucích.

Ve hře je také dres podepsaný hráči Viktorie, další cenou pak bude exkluzivní únorová prohlídka Doosan Areny, na které budou výherce a 10 jeho kamarádů provádět dva jimi vybraní zástupci kabiny.

Vstup na rozlučku je zdarma, ale do ochozů nemusí fanoušci přicházet s prázdnou. Pomohou tak dobré věci, přímo u hřiště budou připraveny tři vánoční stromečky. Pod první mohou pokládat dárky dětem z dětského domova Domino, pod druhým se budou scházet pamlsky pro zvířata v plzeňské zoologické zahradě. Na třetím vánočním stromku budou chybět ozdoby a záleží na fantazii všech fanoušků, jak jej v průběhu večera ozdobí.

„Každý fanoušek má možnost přinést svou vlastní ozdobu ideálně v klubových barvách, a přispět tak k vytvoření unikátního uměleckého díla. Věříme, že fanoušci nás svou kreativitou překvapí,“ doplnil mluvčí plzeňské Viktorie.