Diskuze

Ve Vysokém Mýtě střílel v noci opilý strážník, zabil jednoho člověka

V noci na neděli došlo před jednou z diskoték ve Vysokém Mýtě k potyčce mezi několika muži. Chvilku na to se ozvaly výstřely. Jeden z mužů zůstal na místě mrtvý, druhý bojuje v nemocnici o život. Podle informací iDNES.cz střílel opilý strážník. Ještě v noci ho zadržela policie.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
D

3. 1. 2015 17:58

Copak? Ještě jste toho vytáhli na Koblížka málo ? Snažíte se z něj udělat příznivce Adolfa Hitlera, kata (byla to poprava, že?), kovboje co střílí do značek a s pistolí chodí i do sauny a starosta mu kryje záda? Pořád to nestačí? Co potřebujete? Aby byl satanista, nebo pedofil?Proč se v rámci objektivity nepodíváte třeba na to auto s propíchanýma pneu co stálo opodál? Komu patřilo? A kdo propíchal ty gumy a kdy a proč? A proč je vlastně bratři tak zběsile naháněli, když znali jejich totožnost. Chtěli je snad napadnout, či omezit na svobodě? Proč nezůstali u diskotéky a nečekali na P ČR, kterou měli volat? A volali ji opravdu oni?A ten úžasný podnik - Stodola - žádný perník, žádná travička, prostě taneční klub nad čajem o páté a bratři všichni čistí jako lilie? Ptali jste se lidí, co kolem bydlí, co se tam scházelo za výkvět společnosti a jak se jim vedle klubu žilo, případně co tam policie řešila v minulosti za problémy?To jen pár námětů k zamyšlení. Nikoho se nezastávám a věřím, že Policie ČR se s tím popere ať ve prospěch poškozených, či obviněného. Padni, komu padni... Co mi ale neskutečně vadí je tendenčnost, jakým se snaží celou událost od prvopočátku prezentovat média,a hlavně prima tv!

0 0
možnosti
AJ

A80l53e21š 72J11a56n19k93ů

27. 12. 2014 9:03

Je obecne známo, že u městské policie pracují osoby ne vždy duševně v pořádku - tím mám na mysli zakomplexované a ne moc inteligentní. proto se vůbec nedivím, že strážník střílel. Nebo sei myslíte, že inteligentní osoba bude střílet po jiných osobách kvůli tomu aby ušetřila vstupné. Policista je dobytek, lhář a zloděj do té doby než se prokáže opak. Určitě se mnou mnozí nebudou souhlasit, ale toto je moje zkusenost s těmito osobami.

0 0
možnosti
JD

Pohled z druhé strany - udělejte si úsudek:

anabelakovala:Ta diskotéka je trnem v oku celého přilehlého sídliště. To jednak proto, že je tu neuvěřitelný hluk do 5 hod ráno, jednak proto, že se zde odehrává prostituce, obchod s drogami, obchod s kradenými věcmi a ohrožování mravní výchovy dětí (nalévání alkoholu dětem mladším 18-ti let, přístup dětí do nočního klubu mladších 15-ti let, poskytování běžně dosažitelné marihuany a pervitinu. Kromě kámošů rodiny vlastníka neni žádný důkaz, že by zasahující stzrážník v civilu byl podnalilý. Ti tři maníci už nemohli vydržet ten teror diskotéky na obyvatelích sídliště a chtěli tam udělat zákonnými prostředky zajištění důkazů o tom co píši, aby byl důvod to doupě tam zakázat. Dostali málem přes držku a tak tam foukli pepřák. Vyhazovači strhli alarm s účastí policie ČR, že byla diskotéka napadena bombou. Strážník a jeho parťáci se lekli a utekli. TADY JE TO DŮLEŽITÉ !! Vyhazovači je začalio pronásledovat s tím, že je zabijou. TEPRVE POTOM, když byly aktéři pronásledováni se zbraněmi a výhružkou smrti, použil Pavel svoji legálně drženou zbraň. A to jen v sebeobraně a ne jako nśledný pokus o vraždu. Šo jen o výstrahou pro další pronásledovatele, aby od svého činu zabití pronásledovaných upustili. To co se všude píše, je o 180° zkreslené!! Doufejme, že to naše orgány činné v t.ř. spravedlivě vyšetří a uvedou na pravou míru ty pomluvy co šíří rodina majitelů diskotéky na sídlišti.

Chyba se už musela stát při zřízení tohoto doupěte zločinu. Proč na orné půdě někdo dovolil těsně u sídliště as rodinných domcích vystavět tento objekt s diskotékou - do rána všem okolo duc, duc, duc, duc,duc, duc, duc, duc, duc, duc, duc, duc ..... celou noc !!!

Kdo to nikdy nezažil - nepochopí. Já ano a proto zadrženým fandím. A jsem pro uzavření diskotéky a nevěstince v patře a v podkroví objektu. Ať tam prodávají Vietnamci své čínské zboží, ale ať to neobtěžuje lidi v okolí a neničí morálku našich českých dětí.

1 0
možnosti
Foto

Jste normální? I kdyby bylo všechno, co píšete, pravda, tak takhle si představujete zákonný postup řešení problému? Jak na divokém západě? Proč neměl strážník uniformu, když tedy podle vás šel řešit situaci?

0 0
možnosti
VH

Byla to normalni vrazda, za to vyjimecny trest. Jelikoz se uz nepopravuje tak dozivoti. Nedelam si ale iluze, nasemu soudu uz pomalu staci slibit, ze uz to nikdy neudela a oni ho pusti.

1 1
možnosti
JD

Nevsiml jsem si ye policie uz informovala o vysledcich setreni, natoz aby probehl soud. Takze podle ceho to byla vrazda???

0 0
možnosti

Jeden svědek říkal, že ten ožrala střelil do týla toho zemřelého mladíka. Proboha co se to s lidmi děje, proč jsou na sebe tak hnusní. Každý blbeček má dnes zbraň a někteří idioti dokonce legálně. Je mi líto rodiny a příbuzních těch kluků. Snad to alespoň ten bratr zemřelého přežije i když to bude zřejmě s následky.

0 0
možnosti
PD

Krom jednostranného článku víme všichni prd, jak se to stalo. Ale když se na to kouknu i z druhá strany, když někdo 30 metrů před vámi vystřelí (ať už do vzduchu, nebo na vás), poběžíte k němu dál?

1 4
možnosti
HK

Zkus si precist Pardubicky denik. Tam je clanek podrobnejsi. V tomto pripade slo o vrazdu a vrazdu ve stadiu pokusu. To ze to neodnesl i treti bratr, bylo jen proto, ze ozralymu bezmozkovi doslo strelivo.

3 0
možnosti
VH

všude samej expert a posuzovatel ale řidičák a pistoli může mít kdejakej kretén

1 0
možnosti
MP

Tak je odevzdejte a bude jich míň ;-D

2 1
možnosti
MD

Městskou policii nechat,ta je od toho,aby zabezpečovala v obcích pořádek.Je to jejich práce.A že někomu nasadí botičku?Tak to tedy musím respektovat asi doprvní značení a neparkovat na místech kde nemám.Ale tady ten policajt byl v civilu a střílel,zabíjel vlastní zbraní.Ten to v hlavě neměl v pořádku,protože nosit zbraň do hospody a ještě být ožralej jako prase,tak by ho měl stihnout velký trest.Když není trest smrti,tak aspoň doživotí.

3 0
možnosti
PM

P57e46t56r 38M80i59c41h14a46l

21. 12. 2014 22:46

Když někdo chlastá a nosí u sebe kvér, tak je to dement.

14 0
možnosti
JK

Bojím se instituce Městské policie a žádám její zrušení. Přijímají tam psychopatická individua a ještě je vybavují střelnou zbraní. No a takto vybavené partičky v jakýchsi uniformách se potulují po městě, terorizují obyvatelstvo a vymáhají výpalné, případně ve volném čase přímo vraždí. Okamžitě zrušit.;-O

2 6
možnosti
Foto

jasně.... za chybu jednotlivce můžou všichni...dost stupidní názor

1 0
možnosti
  • Nejčtenější

Otřesné detaily: Oběť mučili strunovou sekačkou, část těla uvařili „na zkoušku“

25. března 2024  12:37

Premium Spoutaného muže zraňovali strunovou sekačkou a bili. Když ho utýrali, uřízli mu nohu v kotníku a...

Za brutální vraždu seniorky dostali milenci 25 a 17 let. Použili k ní i vrtačku

28. března 2024  5:50,  aktualizováno  10:52

Na pětadvacet let za mříže poslal soud Davida Kučeru za brutální vraždu sedmdesátileté ženy v...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Policejní manévry u youtubera. Dav lidí chtěl omluvu za facku světskému

26. března 2024  10:49

V policejní manévry se změnilo pondělní vyřizování účtů mezi známým youtuberem Alešem Bejrem a...

Z účtu školky zmizel milion. Peníze odeslal zavirovaný mobil, tvrdí účetní

26. března 2024  11:38

Přes milion korun zmizelo z bankovního účtu Mateřské školky Sv. Čecha v Chrudimi. Účetní, která ho...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Legendární Kávoviny zmizí z centra Pardubic, místo nich budou byty

25. března 2024  17:57

Během několika málo let z centra Pardubic odejde poslední větší průmyslový podnik. Svůj areál u...

Vytížení proti odpočatým. Sparta čelí v semifinále Třinci, Pardubice čeká Litvínov

28. března 2024  19:37

Dva nejlepší celky základní části hokejové extraligy si dopřály pauzu na přípravu a od víkendu už...

Dynamo může odtáhnout kdokoliv, v semifinále to snad bude naše lajna, věří Pánik

28. března 2024  16:52

Ve čtvrtek večer se definitivně utvoří dvojice pro extraligové semifinále. Pardubické Dynamo vyzve...

OBRAZEM: Třpytivá krása broží Madeleine Albrightové putuje Českem

28. března 2024  15:07

Exministryně zahraničí USA Madeleine Albrightová byla historicky první ženou v tomto úřadu a do té...

Traktorista strhl sloup vysokého napětí, třítisícové městečko bylo bez proudu

28. března 2024  12:54

Asi tisícovka domácností v Chrasti na Chrudimsku byla dnes ráno bez proudu kvůli kuriózní nehodě na...

Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč
Zvolte jméno roku 2024 a vyhrajte Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč

Každý týden můžete získat zajímavé balíčky od značek Nutrilon a Hami v celkové hodnotě 130.000 Kč. Hrajte s námi a získejte hlavní výhru, balíček s...