Diskuze

Na příjezdu do Pardubického kraje vítají řidiče hrboly a propadlé krajnice

Že právě přijeli do Pardubického kraje, poznají řidič na silnicích II. třídy okamžitě. Za cedulí na ně čeká v drtivé většině hrbolatý povrch, propadlé krajnice či chybějící vodorovné značení. MF DNES kvalitu těchto silnic nejvyšší úrovně ve správě kraje otestovala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jezdím hodně na kole, letos jsem mj. za 7 dní objel republiku a takové hrozné silnice jako v Pce kraji jsem nikde neviděl. Jen kolem Litomyšle je to samá Velká pardubická ve všech směrech. Akorát D35 se někde opravuje každý rok a za chvilku to není vidět. Smutný.

0 0
možnosti

Trochu mi to připomíná hraniční přechody do Rakouska, nějaký ten pátek zpátky ...

0 0
možnosti

Otázka na hejtmana : proč se opravovala silnice na Chrudim ? Její stav po opravě je katastrofální - horší než před. Povrch je pórovitý (nepřežije první zimu), hlučný a a lochneskovitý. Zajímala by mě odpověď.

0 0
možnosti

J73a18n 45H96á50j98e95k

20. 8. 2019 22:32

No, to bude ta provozní slepota.

Teď mezi Pardubicemi - Doubravicemi a Hrádkem opravují most. Takže úplná uzavírka silnice. Aby ale ve stejném čase opravili asfalt na silnici, která je fakt hodně využívaná, to nikoho nenapade. A přitom je silnice uzavřená. Na jaře to vyspravili emulzí. Jenže spěchali, ten chudák za autem skoro běžel, takže stíhal tak každou druhou díru/spáru.

Kdyby alepoň vykáceli ty suché stromy okolo silnice, když tam teď není provoz.

0 0
možnosti

Silnice č.354 z Předhradí do Krouné byla naprosto v pořádku a silničáři ji "zničili" štěrkem a asfaltem.Ty peníze mohli investovat do silnice z Krouné do Svratouchu a nebo na zbývajících 200-300metrů z obce Březiny na hranice kraje s Vysočinou.

0 0
možnosti

Silnice ve směru z Ochozu na Bratroňov pak obec Kvítek, jsou totálně v dezolátním stavu. Je v nich více děr než asfaltu. Hlavně se každý rok tyto silnice ničí jejich slavnou rallye Železné hory a každý rok slibují opravu, ale skutek utek

1 0
možnosti

Tak zrovna silnice mezi Býští a Třebechovicemi se fotí dobře. Jenže HKK svůj úsek rekonstruoval loni a tak ten rozdíl je pochopitelně markantní. Mnoho jiných komunikací v tamním kraji je naopak v dezolátním stavu, až se divím, za co bere Červíček plat.

1 0
možnosti

A zrovna u této silnice - opravdu je tak těžké sladit práce mezi kraji a chybějící úsek do Bělečka opravit najednou - v rámci jedné zakázky? Opravovaly se cca 4 km na HK straně a chybí 400 m na Pardubickém rajónu... Několik měsíců se člověk nedostal do vsi a až na to jednou dojde, tak se to bude znovu opakovat? Pro přístup do firmy bylo nutné jet místo 5 km po objížďce 22 km - fakt dobrý ... A to jen proto že na jedné straně je úředník z HK a na druhé z Pardubic a nejsou schopni se domluvit a sladit povolení a peníze...

3 0
možnosti

M46a30r33e92k 59S24a18j17d93a

20. 8. 2019 11:17

Tak nejdriv jsem myslel, ze jim to Hradecaci delaj schvalne.... ale ono je to ucelovka i od ostatnich kraju!:-)

0 0
možnosti

Místo na opravu silnic kraj musí platit miliony za špatnou práci lékařů v některých nemocnicích PK.

2 0
možnosti

No, ono nalejme si čistého vína, bydlím na druhém konci na hranici se středočeským a tam je to úplně stejný. Stačí pomezí okresů Jičín/Hradec, Hradec/Nymburk..

1 0
možnosti