Mahulena Bočanová

Mahulena Bočanová | foto: Marek Navrátil, iDNES.cz

Ples pardubického hokejového klubu uvede Bočanová. Tančit budou i hráči

  • 2
V pátek od půl osmé večer začne v pardubickém Afi Paláci ples pardubického hokejového klubu. Menu bude mít i díky loňskému mistrovskému titulu blýskavou podobu.

Taneční kreace, hudba, sličná moderátorka Mahulena Bočanová, pardubičtí hokejisté se svými krásnějšími polovičkami, bohatá tombola a snad i dobrá zábava.

"Zájemci se mohou těšit na zajímavý program, provede jím známá moderátorka Mahulena Bočanová. Atraktivní bude tombola, v níž jsou lákavé ceny, nesmím zapomenout ani na hned dvě módní přehlídky,“ říká marketingový manažer HC ČSOB Pojišťovna Pardubice Jan Kratochvíl.

Ještě během dne si mohli zájemci na sekretariátu klubu v ČEZ Areně koupit normální vstupenky za 550 korun i ty s přízviskem V. I. P. za 1 500.

Program hokejového plesu

19:30 Slavnostní zahájení plesu. Večerem provází Mahulena Bočanová, první předtančení – Taneční klub Chvaletice.
19:45 Filharmonie Hradec Králové.
20:20 Oficiální přivítání hostů, úvodní slovo generálního manažera klubu Ondřeje Šebka. Připomenutí oslav 90. výročí od založení klubu a 40. výročí zisku prvního mistrovského titulu.
20:35 Druhé předtančení – latinské tance – Taneční klub Chvaletice.
20:50 Jam & Bazar – první vstup.
21:45 První módní přehlídka (společenské šaty značky Tamsin London a kožešiny Luděk Slanař).
22:00 Jam & Bazar – druhý vstup.
23:00 Mahulena Bočanová a Jaroslav Kuneš a jejich „Taneční lekce – výuka salsy“.
23:40 Holiday Express
24:00 Tombola – losování cen.
0:30 Holiday Express.
2:30 Závěr plesu.

"Jejich držitelé dostanou místo u stolu v hlavním sále s výhledem na taneční parket, raut a pití v ceně nebo jeden lístek do tomboly,“ uvedl mluvčí úřadujících mistrů Jan Hrabal.

Fanoušci taky podle šéfů klubu dostanou jedinečnou možnost potkat všechny hráče "A“ týmu v nezvyklém společenském prostředí.

"Návštěvníci si mohou neformálně popovídat s hokejisty a poznat je i jinak než v hokejovém dresu a přilbou na hlavě,“ doplnil Jan Kratochvíl. Na akci nebude chybět ani mistrovský pohár či připomínka kulatých výročí klubu - 90 let od jeho založení a 40 let od prvního titulu.

"Oficiální přivítání hostů, úvodní slovo generálního manažera klubu Ondřeje Šebka a připomenutí letošních oslav je na programu přesně ve 20:20 hodin,“ upřesňuje Jan Hrabal.

Speciální pozornost hostů se zřejmě zaměří i na tombolu. V té bude velké množství cen, ale jasným tahákem číslo jedna bude luxusní zájezd do Dubaje.

"Cena zahrnuje zpáteční letenku od společnosti Emirates pro dvě osoby na tři noci v hotelu Atlantis v pokoji Deluxe včetně snídaně a volného vstupu do akvaparku Aquaventure a zábavního parku The Lost Chambers,“ vyjmenoval Jan Hrabal.

Dalšími cenami v tombole jsou pak kvalitní horské kolo, značkové hodinky Festina a mnoho dalších cen včetně originálního hraného dresu z European Trophy z této sezony.

"V bohaté tombole je více než sto velmi zajímavých cen,“ řekl marketingový manažer klubu Kratochvíl.

Otázkou jen zůstává, jak dlouho nechá přísný trenér Miloš Říha své svěřence plesat. Už v neděli totiž čeká jeho tým další klíčový duel v boji o postup do předkola play-off na ledě Bílých Tygrů z Liberce.