Diskuze

Podnikatel Dědek se pře s městem, chce nahradit výpadek příjmů kvůli covidu

Lídři pardubické radnice vedou už několik týdnů složitá a vypjatá jednání s majitelem Dynama Petrem Dědkem. Jde o to, že miliardář z Vrchlabí uplatňuje klauzuli ve smlouvě s názvem vyšší moc. Podle ní chce Dědek od magistrátu miliony za výpadek příjmů ze vstupného, který zavinil covid-19.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Od začátku velmi špatná smlouva pro město a doplatíme na to my daňoví poplatníci. Ať si to zaplatí ti, co hlasovali pro prodej Klubu Dědkovi.

2 0
možnosti
Foto

R21a75d77e89k 47H54o31r19á12k

23. 1. 2021 17:28

Loni na jaře mi pojišťovna Alianz ukázala fakováka, protože epidemie není cizí moc a tudíž máte smůlu.

Tyhle klauzule by si pardubičtí radní měli platit ze svý vejplaty! A zrovna u Dynama by to mělo platit pro celou jejich rodinu!

2 0
možnosti
Foto

"Profesionální" sport jako drahá hračka a úlitba pro plebs za peníze daňových poplatníků.

0 0
možnosti
LK

kdyz se zranim/onemocnim a az pak uzavru pojistku, tak mi pojistovna nic neda - kdyz se uzavre smlouva v dobe jiz beziciho zasahu vyssi moci, tak se kompenzace zadat muze? 8-o

1 0
možnosti
AN

já nevím co je na tom k dlouhé diskuzi, smlouva je smlouva, jediné co nechápu jsou ty počty, ztráta z vyšší moci je 20-30 míčů za sezonu tak ať dojdou k nějaké přesné sumě a tu si rozdělí poměrem podle svých podílů. V tom případě je ale 5 míčů málo a 18 mi přijde zase moc

1 0
možnosti
JH

Pardubice teďka šlapou,takže pokud jim to vydrží a stane se,že si došlapou třeba až pro titul tak se budou papaláši z města plácat po zádech jací sou to kabrňáci že našli někoho kdo dostal klub nahoru.

Smlouva byla podepsána ,tak se musí dodržet.Jasná vjec :)

0 0
možnosti
JT

J66a69n 94T17o66n48d46r

22. 1. 2021 15:50

Ale o to jde, smlouva dosud nebyla podepsána, je to celé pěkně zamotané kdyby byla podepsaná tak Dědek nemůže žádat o covidovou kompenzaci!

0 0
možnosti
ZW

To je jednoduché. Když se nedohodnou, musí rozhodnout soud.

0 0
možnosti
ZP

Prodat mu to celé a dále nedotovat.

3 0
možnosti
PH

To je ten "správňák", co skoro vlastní STAN?

4 0
možnosti
MS

Nerozumim vyhradal vuci panu Dedkovi od mesta nebo v teto diskuzi. Pan Dedek je kapitalista 19 stoleti, ktery pres velke prijmy mizerne plati zamestnance (pred par lety inzenyrum s praxi nabizel 25 tis/mesic). Tj. je v prvni rade obchodnik a nelze ocekavat ze bude neco na svuj ukor dotovat. Pokud je mesto vlastnik velkeho baliku akcii, tak je treba se postavit k veci podle smlouvy a plnit sve zavazky. Vykriky typu neexistuje jsou k smichu. Ostatne nic nebrani mestu cely klub prodat a tim se zbavit nakladu s tim spojenych. Ale chtit vlastnil a zaroven se nestarat je nelogicke.

5 1
možnosti
MV

tady se jednoznačně jedná o předem domluvený podvod

3 0
možnosti