Při tradičním hokejovém plese v AFI Paláci se mohou návštěvníci neformálně...

Při tradičním hokejovém plese v AFI Paláci se mohou návštěvníci neformálně setkat s hokejisty HC ČSOB Pojišťovna Pardubice a poslechnout si písně Moniky Absolonové. | foto: Radek Kalhous, MAFRA

Pardubičtí hokejisté pořádají ples, utkají se o krále parketu

  • 5
Pardubičtí hokejisté v extralize utrpěli tři porážky za sebou a jejich fanoušci nešetří kritikou. Pokud se výsledky týmu nezlepší, budou mít fandové šanci říct svým oblíbencům připomínky přímo do očí. V sobotu 22. února totiž klub pořádá v AFI Paláci už tradiční ples.

"Můžete si užít nádherný společenský večer a také se neformálně setkat s hokejisty HC ČSOB Pojišťovna Pardubice," zve zájemce mluvčí klubu Jan Hrabal s tím, že vstupenky budou k mání od druhé poloviny ledna na sekretariátu klubu.

"Prodávat se bude v pracovní dny od osmi do šestnácti hodin," upřesnil.

Hlavním hostem hokejového plesu bude zpěvačka Monika Absolonová. Součástí akce bude také tombola, kde hlavní cenou je luxusní letecký zájezd do Dubaje. Fandy pak bude asi nejvíce bavit taneční vystoupení vybraných hokejistů.

"Součástí hokejového plesu bude i soutěž v tančení. Šestice hráčů zde předvede své dovednosti, na které se bude pilně připravovat. Na závěr večera odborná komise vyhlásí krále parketu," dodal Hrabal.