Žena z Rychvaldu na Karvinsku se neudržela a hádku s druhem ukončila hodně rázně. Ilustrační snímek

Žena z Rychvaldu na Karvinsku se neudržela a hádku s druhem ukončila hodně rázně. Ilustrační snímek | foto: Archiv KŘP Královéhradeckého kraje

Žena bodla při hádce druha do zad, muž skončil na operačním stole

  • 2
Hodne dramaticky skončila hádka partnerů v jednom z bytů v Rychvaldu na Karvinsku. Spor vygradoval bodnutím do mužových zad, čímž mu žena způsobila těžké zranění. Případem se zabývá policie a útočnici hrozí několikaleté vězení.

Devatenáctiletá žena se začala se stejně mladým druhem hádat v neděli večer. O čem se dohadovali, není známo, zato výsledek půtky je zřejmý. „V afektu bodla druha nožem s čepelí dlouhou deset centimetrů do bederní části zad. Muž utrpěl závažné zranění,“ popsala karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Sotva se tak stalo, zavolala žena záchranáře. Ti zraněného převezli do ostravské fakultní nemocnice, kde se podrobil operačnímu zákroku. Měl by však být mimo ohrožení života. Policisté nezjistili, že by žena před útokem požila alkohol, kvůli zjištění případných drog jí byla odebrána krev.

Pachatelka byla zadržena a v pondělí vyslechnuta, s výslechem muže museli vyšetřovatelé ještě počkat.

„Kriminalisté zahájili úkony trestního řízení ze spáchání zvlášť závažného zločinu těžkého ublížení na zdraví,“ uvedla policejní mluvčí Viačková. Za tento trestný čin útočnici hrozí vězení do tří do deseti let.