Diskuze

Stát nezaplatil firmě v Mošnově, co měl. Téměř upadla do insolvence

Společnost Job Air Technic provozuje na mošnovském letišti opravnu letadel. Kvůli nezaplaceným závazkům státu se dostala do velkých problémů a neměla na vyplácení mezd. Mohla se dostat i do insolvenčního řízení.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Opilá veverka

5. 7. 2011 9:58
...

Tak on každý soudný ví, že vše kolem letiště Mošnov je jen politika a je to černá díla na prachy. Pořád se tam sype a nic...není to jen o JOB Air.

0 0
možnosti

airplay

4. 7. 2011 21:36
O dění na Mošnovu jenom v dobrém

Celý článek mi přijde jako psaný na objednávku, neboť se nad CEAMem stahují mračna a je třeba trochu vylepšit mediální obraz. Styl podnikání p. Zátorského je velice zvláštní. Když jsou dotace, je hej, kdy nejsou, tak piští. A co mě jako laika hned bije do očí, že díky absenci dotací nemá na mzdy. Co je to proboha za podnikání? Copak jsou v CEAMu tak mizerné výkony, že se z toho negenerují ani náklady mzdy? Asi ano, CEAM spadl  u leteckých dopravců z lopatky, management neví, jak dál a kluci nemají do čeho píchnout. A je celkem blbé brát dotace a moc toho neopravovat.

Že není všechno zlato, co se třpytí, víme všichni, a to je i případ opravny. Stavění p. Zátorského do pozice top podnikatele v kraji je už na slušného občana příliš. Aby bylo letiště zajímavé pro letecké společnosti, nezáleží na opravně, ale na letišti samotném, které však svou šanci do puntíku promrhalo, že pane Lukšo, Drobile a Tošenovský (v kraji vám lidé nemohou přijít na jméno, v Katowicích a Brně a vám děkují).

0 0
možnosti

ramride

4. 7. 2011 16:33
Dotace jsou k ničemu, s výjimkou

několika málo činností (např. provoz MHD) akorát křiví trh, kdy namísto těch, ktří nabízejí produkty nebo služby v nejlepším poměru cena-kvalita, uspějí ti, kteří "umějí žádat" a na které musí ostatní firmy a občané pracovat a platit daně. Kdyby dotace neexistovaly, mohly by být mnohem daně nižší, což by podnikání pomohlo daleko víc, nemluvě o tom, že by se peníze přestaly prohánět přes armádu nepotřebných úředníků.

0 0
možnosti

Petr Lístek

3. 7. 2011 21:48
PR blábol

Kdyby to vedl schopný člověk, tak už ta firma žádné dotace nepotřebuje a prosperuje. Poněvadž to je ale jenom velká pračka na dotace, tak je situace trošku jiná...

0 0
možnosti

db2002

3. 7. 2011 21:27
*

tak ono je docela znamo, ze Zatorsky je ve velkych problemech. Ze se angazuje i v tomto jsme nevedel. Kazdopadne finance mu dochazeji, uz nesponzoruje ani Banik. Kamarada Drobila mu z vlady vyhodili a tak uz nema paku dojit stat. Takovíto lidi ať odsud táhnou a at si sebou vezme kamaráda Drobila a Knetiga.

0 0
možnosti

FotoGraf

3. 7. 2011 18:13
140 něha je už dost peněz

Na to, aby se z nich dalo pár mega ulejt bokem

0 0
možnosti