Diskuze

Z pomocné síly ředitelem. Cílem je zachování druhů, říká šéf ostravské zoo

Nestává se často, aby se z posledního z posledních zaměstnanců firmy stal její šéf. Ale padesátiletému Jiřímu Novákovi se to podařilo. Od začátku dubna je z rozhodnutí vedení města ředitelem Zoologické zahrady a botanického parku Ostrava. „Hrabal jsem listí a dělal další pomocné práce. Byl jsem taková holka pro všechno. Ale vůbec mi to nevadilo. Naopak,“ říká v rozhovoru pro MF DNES.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J97a72n 65N46o52v87a36k

26. 4. 2021 23:27

Drzim palce. Do zoo chodime radi, ale co se tyce atraktivnosti zvirat jde to posledni roky hodne z kopce.Presne jak je v clanku, lide chteji videt hlavne velke savce.Takze ja bych radeji bral zpet 1500 zajimavych zvirat misto soucasnych nudnych 5000. Kde jsou treba moji oblibeni tygri, kteri beze stopy zmizeli? Toto uz neni zoo, ale spis lepsi zverimex. Na prochazky dobre, ale za zviraty radeji jinam, doporucuji treba zoo Wroclaw, to je svetova zoo.

0 0
možnosti

Na tu voliéru se těším, když jsme tam byli naposled, byla už skoro hotová - no a pak pan Čolas :(

0 0
možnosti
JK

Tak doufám, že když novému panu řediteli leží tolik na srdci zachování druhů, tak se už nebude opakovat to zbytečné utrácení zdravých rysů a dalších podobně ohrožených zvířat.

0 0
možnosti
VC

Tak ať se daří :-)

2 0
možnosti