Převrácený kamion blokuje dopravu na silnici I/11 na 324. km ve směru z Třince na Český Těšín. | foto: Policie ČR

Provoz mezi Třincem a Českým Těšínem celý den komplikoval převrácený kamion

  • 2
Kamion ráno havaroval v třinecké části Nebory. Převrácené vozidlo částečně blokovalo silnici ve směru z Třince na Český Těšín. Kvůli vyprošťování pak byla vozovka v odpoledních hodinách zcela uzavřena. V podvečer se podařilo kamion odtáhnout.

Havárie se stala krátce před půl devátou ráno na silnici I/11 ve směru z Třince na Český Těšín. „Kamion tam vjel mimo vozovku a skončil převrácený na boku v příkopu,“ uvedla policejní mluvčí Kateřina Kubzová.

Během dopoledne policie řídila provoz kyvadlově, a zároveň se překládaly plechy, které kamion vezl. „V odpoledních hodinách ale bude silnice I/11 v úseku mezi Ropicí a Nebory z důvodu vyproštění kamionu v obou směrech uzavřena,“ avizovala během dne mluvčí.

Později byla komunikace kvůli vyprošťování kamionu zcela uzavřená. Objížďka pro osobní automobily vedla přes Třinec, pro nákladní přes Frýdek-Místek a Hnojník. V podvečer se podařilo na silnici obnovit provoz bez omezení.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz