Muž se ke své matce choval jako smyslů zbavený. Ilustrační snímek

Muž se ke své matce choval jako smyslů zbavený. Ilustrační snímek | foto: Profimedia.cz

Muž zbil matku a hrozil, že ji propíchne vidličkou. Porušil i vykázání

  • 0
O nezdárného muže bez úcty k rodičům se v obci Doubrava na Karvinsku museli postarat policisté. Svou matku několikrát napadl a když byl vykázán z její blízkosti, nedbal toho. Skončil na záchytce a nyní se ze svého nezákonného chování bude zpovídat.

Devětatřicetiletý muž byl ve středu večer notně opilý. Matce začal sprostě nadávat, pak ji napadl. Seniorku chytl za paži a mrštil  s ní. Ženu také udeřil pěstí do hlavy a chytil pod krkem. Nakonec vzal vidličku a křičel: „Zabiju tě!“

Jeho řádění učinili přítrž až přivolaní policisté. Zraněnou ženu odvezli do nemocnice, násilník byl vykázán z blízkosti matčina obydlí. „Tento incident totiž nebyl zdaleka první,“ vysvětlila karvinská policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Klid však byl jen do následujícího dne. Opět opilého muže policisté zadrželi u matčina obydlí, kde už kvůli policejnímu zákazu neměl co pohledávat. Hlídka násilníka odvezla na protilalkoholní záchytku.

„Po vystřízlivění mu bude sděleno podezření ze spáchání přečinu nebezpečné vyhrožování a maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání. Agresorovi hrozí trest odnětí svobody až na tři roky,“ konstatovala policejní mluvčí.