Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Diskuze

Listopad nevyšel podle plánu, říká agent Zifčák, dnes lázeňský hoteliér

Šest let má v nájmu hotel v Karlově Studánce. Prý ví, jak pomoct obci. Jeho snahu o ovládnutí vsi ale zatrhl soud. Řekl, že účelově sestěhoval voliče. I tak žije bývalý agent StB Ludvík Zifčák, který 17. listopadu 1989 na Národní třídě sehrál údajně předem připravenou úlohu mrtvého studenta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jakmile otevře ústa - vypadne z nich lež

soudruh STB nikdy neumí říct pravdu, to by ho zabilo

2 0
možnosti

To je profesí. Pravda je pravda, s tou se nedá nic moc dělat. Ale pokud se občas něco promyšleného vypustí, ve vhodnou dobu, ve vhodné společnosti, je možné hodně věcí rozhýbat nebo naopak nasměrovat správným směrem. A v tomhle jsou příslušníci všech tajných služeb na celém světě cíleně cvičení...

1 0
možnosti

Nakročeno ke kariéře v StB, nyní smutná postavička v Karlově Studánce. Myslím, že nic neví...kdyby ano, dávno by se ozval. Jen kalí vodu...jak ho to naučili. Rv

6 1
možnosti

Uplne stejny gralz jako Babis, akorat ze jeden z nich je dokonce ministrem

0 1
možnosti

Uplne ne, spis je tam jistá podoba s Duričkem( taky StB) , co zastřelil Kočku ml. ten  má taky v pronájmu hotel, ale v Praze.

2 0
možnosti
Foto

Zde je nekolik zakladnich bodu analyzy byvaleho politickeho vezne a publicisty Miroslava Dolejsiho, na kterou jsem nize zanechal odkaz:

Základní myslifikací je tvrzení že, 17.11.1989 došlo v Československu ke spontánní revoluci obyvatelstva proti vládě KSČ. Tento politický převrat byl připravován přibližně od června 1988, přičemž situace k němu byly vypracovány už od prověrek v KSČ 1969-70 a založení Charty 77. Tento závěr dokládají tato fakta:

1) K převratům došlo ve všech komunistických státech Evropy synchronizovaně v průběhu 7 měsíců. Z hlediska sociologického a psychologického je vyloučeno, aby tyto převraty byly uskutečněny spontánně, neorganizovaným, dezorientovaným a víceméně loajálním obyvatelstvem, proti téměř neomezené moci komunistických vlád těchto zemí, zajišťovaných vojensky a bezpečnostně druhou největší mocností světa - SSSR, jejíž síla nebyla otřesena.

2) Výsledkem všech těchto převratů je ponechání moci v rukou komunistických stran - více nebo méně skrytě (přejmenování stran, taktické úpravy pogramů, přesun skrytých kádrových rezerv do vedení a naopak, atd.).

3) Disidentská hnutí ve všech těchto státech, jejichž někteří členové převzali úlohu dekorace v podílu na moci, byla založena a řízena komunisty, kteří v minulosti odešli z řad svých stran, byli pak, často formálně, pronásledováni či krátce před převratem vězněni, což bylo taktické opatření pro získání věrohodnosti a popularity před veřejností, prováděné převážně západním rozhlasem a tiskem.

4) Politickým těžištěm účelů těchto převratů je realizace nové koncepce uspořádání mocenských poměrů v Evropě, jejímž počátkem je sjednocení Evropy, počínající sjednocením Německa. Politické převraty v komunistických státech Evropy byly směrovány k podpoře tohoto sjednocení Německa a byly s ním synchronizovány.

2 7
možnosti
Foto

Zde jjsou tez nektere podrobnosti udalosti spojene s agentem Zifcakem alias "Ruzickou", ktery pozdeji hral predem pripravenou roli mrtveho studenta Smida:

Den 17.11. byl zvolen jako nejvhodnější vzhledem k tomu, že je Mezinárodním svátkem studenstva a zaručuje tedy mezinárodní odezvu, a dále proto, že to byl poslední termín s aspirací na mezinárodní odezvu před schůzkou Gorbačov – Bush na Maltě, kde měl být projednán další postup velmocí při řízení sjednocování Německa, což předpokládalo také politickou změnu v Československu.

Ze zprávy, zveřejněné Nezávislou vyšetřovací komisí studentů je dostatečně známo, jak bylo zmanipulováno jednání Pražské vysokoškolské rady za účasti Vasila Mohority k přípravě manifestace. Ke skutečnostem, které jsou už veřejně známy o průběhu masakru na Národní třídě, lze připojit:

A) Přibližně 2 hodiny před příchodem průvodu studentů, vedených poručíkem StB Zifčákem alias "studentem Růžičkou" na Národní třídu, kde podle oficiální trasy neměl co dělat(!), byl zastaven provoz tramvají v obou směrech. Dopravní podnik tedy musel dostat takový příkaz už asi 3 hodiny před tím. Současně byla Národní třída téměř vyklizena (liduprázdná).

B) Pohotovostní oddíly SNB byly v pohotovosti v Mikulanské ulici a v Kokviktské už 3 hodiny před příchodem průvodu na Národní třídu.

C) Asi 1 hodinu před příchodem průvodu byly uzamčeny všechny domovní dveře všech domu od Perštýna až k Národnímu divadlu, přesto, že tudy průvod neměl projít!

3 3
možnosti

Je to profík. Stále opakuje oficiální verzi.

Taky mu asi nic jiného nezbývá.:-)

0 0
možnosti

I26v66o 71S14a83r73o

19. 11. 2014 0:45

Když někdo smrdí jako prase, chová se jako prase a mluví jako prase, tak je to prase. I kdyby se z červené přemaloval na bílou.

14 0
možnosti

A já myslím, ze vysel. [>-]

2 0
možnosti
Foto

Ono je porad tezsi a tezsi verit te oficialni bachorce o tom, jak tato revoluce byla spontannim povstanim lidu a v pozadi nebyla rizena tehdejsim rezimem.

Celkem dost zajimava je podrobna analyza overitelnych listopadovych udalosti od pana Miroslava Dolejsiho, ve ktere rozebira jednotlive udalosti a jmenuje konkretni osoby a jejich role v teto pseudo-revoluci:

http://www.volny.cz/ingvesely/ANALYZA.HTM

4 4
možnosti

A stejně jsou to paradoxy. Hajzl estébáckej a má to pronajatý od emigranta. :-O

10 0
možnosti

Za tu infiltraci mezi studenty tehdy by měl dostávat nakládačku dodnes při každým jeho potkání. Hajzl jeden udavačskej!!! :-@ Jinak, jak tu někdo už psal, Lorenz, ten ví vše jak to tehdy bylo nebo se připravilo!

11 1
možnosti
  • Nejčtenější

Pardubice - Třinec 6:3. Domácí si k první výhře pomohli drtivým finišem

17. dubna 2024  17:40,  aktualizováno  22:44

Je vyrovnáno. Hokejisté Pardubic dosáhli na své první vítězství v letošním finále extraligového...

Pardubice - Třinec 3:0. Pětiminutovka snů přihrála klíčový mečbol Dynamu

24. dubna 2024  17:30,  aktualizováno  21:07

O důležitý třetí bod ve finálové sérii extraligy sváděla obě mužstva litý boj do poloviny zápasu,...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Třinec - Pardubice 4:3. Obhájci získali druhý bod, zářili slovenští střelci

20. dubna 2024  16:30,  aktualizováno  19:53

Obhájci extraligového titulu si berou zpět vedení ve finálové sérii. Hokejisté Třince zvládli...

Zadina nařkl Antoše z ovlivňování finále: Špiní Pardubice, tlačí na rozhodčí

21. dubna 2024  21:31

I přes výhru měl ke spokojenosti daleko. Pardubický kouč Marek Zadina se po skončení čtvrtého...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Najednou takřka čisto. Odborníci prověří souvislost s útlumem huti Liberty

21. dubna 2024  6:57

Okolo ostravské huti Liberty se zlepšila kvalita ovzduší. Odborníci předpokládají, že to souvisí s...

Vrah tělo ubodaného muže hodil do žumpy, tam tlelo dva měsíce. Dostal 20 let

25. dubna 2024

Krajský soud v Ostravě poslal na dvacet let do vězení 62letého Karla Machalu za to, že předloni v...

Změny v extralize: Abdul se stal posilou Vítkovic, Klouček se vrací do Budějovic

25. dubna 2024  10:46,  aktualizováno  10:53

Extraligové Vítkovice pro nadcházející sezonu posílil útočník Jindřich Abdul, který v posledních...

Nám klukům z hor zima na kurtu nevadí, říká tenista Kolář

25. dubna 2024  9:26

Za stavu 6:7, 1:2 a 0:15 Jakub Nicod oznámil, že končí. Kvůli problémům se zády nedohrál středeční...

Ostravský pivot Heinzl: Místy to je boj, jako bychom šli do ringu

25. dubna 2024  9:22

Neuvěřitelné. Basketbalisté NH Ostrava ve čtvrtfinále národní ligy sahají po postupu. Nad obhájci...

Akční letáky
Akční letáky

Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!