Diskuze

Krizi s ortopedií bude řešit nový ředitel nemocnice v Karviné-Ráji

Radní Moravskoslezského kraje jmenovali ředitelem nemocnice v Karviné-Ráji Iva Žolnerčíka, kterého vybrali ve dvoukolovém výběrovém řízení ze sedmi uchazečů. Funkce se ujme v úterý 5. listopadu. Hned na začátku musí vyřešit kritickou situací s ortopedií.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LN

L25i50b15o80r 68N90o35v84á61k

5. 11. 2019 22:05

Gebauerovo čapí hnízdo se pomalu rozpadá.

1 0
možnosti
AL

Ano , operační sály jsou v Orlové vybaveny nejmodernější technikou , skvěle klimatizovány a byly nedávno rekonstruovány. Zde je na místě otázka pro pana Gebauera z MSK, kdo a co se tam bude operovat, když chirurgie je už v Karviné a v Orlové zůstanou snad nějaké ambulance a rozšíří se prý LDN a RHB, vím na 100%ˇ, že pan primář Knybel má s nevyhovujícími podmínkami v Karviné zcela pravdu , jenže za pravdu se trestá.....

1 0
možnosti
AL

Ortopedie v Orlové je vyhlášena jako vynikající pracoviště pod vedením velmi erudovaného pana primáře Mudr. Tomáše Knybla.. Téměř nulové čekací doby na TEP , mohu sám potvrdit , podrobil jsem se bilaterální operaci TEP kyčle , prováděl ji pan primář . Jsem moc spokojen, nožičky jsou stejně dlouhé a přesně po 3měsících jsem mohl chodit bez berlí. Nechci opomenout i další skvělé doktory , např. pana Blahutu, Fečka , stan.sestru Minarčíkovou a v neposlední řadě vzpomínám na empatické anestezioložky slovenské národnosti.Sám pan primář je velmi příjemný a empatický člověk , po druhé operaci mi přidali silnější analgetika, zřejmě opiáty a byl skoro bez bolesti , takže po probuzení jsem si nechal na JIP pustit TV . Uplně jsem v šoku , že pana primáře odvolali , prý je to za to , že si dovolil mít připomínky ke stísněným poměrům na operačních sálech v Karviné.... ach jo ..

1 0
možnosti
MH

Jaký je důvod pro odvolání pana primáře Knybla ? Chce dělat dobře svoji práci v dobrých podmínkách ? A ted jeho týmu bude velet kdo ? Někdo tvárnější ? Nebyly náhodov v Orlové celkem nové velmi dobře vybavené sály ?

Panstvo MSK, nějak se vám ztratila "nejlepší péče" o pacienta. Pacient ? Ten přece není důležitý, ten je až na posledním místě.

Panstvo MSK na operace čekat nebude, operovat je bude nej tým. Člověk z ulice ? Ten ať si počká a ve finále kulhá, dyť je to jedno, na něm nezáleží. Chce se mi zvracet, ne, už zvracím. Rv

3 0
možnosti
PS

Tohle se tedy ANO zcela vymklo z rukou. 8-o Jenže na to asi doplatí jen pacienti. ;-(

1 0
možnosti
LN

Je úsměvné, jak se ti lidé "točí" v rámci nemocnic v MSK.

3 0
možnosti