Diskuze

Žena s koronavirem jezdila taxíkem a na nákupy, ve vazbě čeká na trest

V krajním případě až osmiletý trest hrozí dvaatřicetileté ženě z Novojičínska nakažené koronavirem, která ignorovala nařízenou karanténu. Policejní komisař ji obvinil z šíření nakažlivé lidské nemoci. Nemocná žena například pobývala v nákupním centru, nebo využívala taxi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KV

paragraf 153 5) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt nejméně dvou osob proto, že hrubě porušil předpisy na ochranu veřejného zdraví. takže bohužžel vražda by Vám milý pane neprošla :-)

0 0
možnosti
DP

D78a70v35i30d 74P74e45t22r

21. 5. 2020 11:47

pokud někoho nakazila a někdo z těch lidí zemře, tak bych ji soudil za úmyslnou a promyšlenou vraždu obzvlášť zavrženíhodným způsobem.

0 0
možnosti
KV

ještě že nejste státní zástupce nebo soudce :-) viz par 153: 5) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 smrt nejméně dvou osob proto, že hrubě porušil předpisy na ochranu veřejného zdraví.

0 0
možnosti
PR

Vím o tolika lidech co jim v březnu bylo blbě a do práce museli.. Tohle je směšný.

0 2
možnosti
JV

10 let nesmí vylézt na ulici. A makat, makat, makat.

3 0
možnosti
AV

A59l10e58š 65V51í47t48e64k

18. 5. 2020 9:29

Všichni víme, které nepřízpůsobivé etnikum jezdí na nákupy taxíkem. To jsou ti, co peníze nevydělávají, ti peníze dostávají.

Furt volte socany a dávky porostou a ono etnikum bude dále za naše peníze jezdit do marketu taxíkem.

5 1
možnosti
VN

Ze jako zdravotnici, kteri se treba staraji o nakazene jsou imbecilove? Srovnavate jabka s hruskama. Chytit to muzete jakkoliv a skutecne nikdo nemusi byt imbecil jako v tomto pripade.

0 0
možnosti
VN

Pardon. To patrilo pod jiny prispevek...

0 0
možnosti
MC

Má to jeden háček, taxislužba je mimo provoz, takže ta zpráva je fake.

1 7
možnosti
MR

Ja nejak premyslim, co se tyce obchodu, tak nejak si nakoupit musim, co se tyka karanteny tak to je jasne, a jeste jezdi taxikem...

Co se tyce toho nakupu, tak v tom obchode nakoupi podle me dost lidi s nakazou aniz by vedeli, ze ji maji...

1 4
možnosti
JJ

Nějak nakoupit musíte - nakoupit se dá, aniž byste vytáhl paty z domu (jsou služby, které vám nákupy, včetně potravin, doručí přede dveře) a ona na rozdíl od lidí, kteří nakupovali v OC, aniž by o své nákaze věděli, o své nákaze věděla a měla výslovný zákaz.

Předpokladem trestnosti činu je, že pachatel ví (může a má vědět), že se dopouští něčeho protiprávního.

Lidé, kteří o své nákaze nevědí, nevědí, že ji roznášejí, proto nemohou být odsouzeni pro TČ šíření nakažlivé nemoci. Ta žena o své nákaze věděla, proto odsouzena být může.

6 0
možnosti
Foto

Zasouží si basu! Na druhé straně je vidět, že ten koronavirus nemusí být taková hrůza.

1 4
možnosti
JJ

Jak pro koho, ale to se ví od začátku.

4 0
možnosti
JK

J34a36n 10K62r12p90e69c

16. 5. 2020 6:31

podle nevyrcenych indicii, kterychzto je mozne se pouze domyslet, je mi toho viru v tomto pripade mozna i lito. a zaroven je to dukaz o tom, jak je zoufaly, ze se chytne i neceho takoveho.

4 1
možnosti