Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Fotolia

Silnici mezi Starým a Novým Jičínem uzavřela nehoda. Policie odklání dopravu

  • 5
Kvůli nehodě osobního a nákladního auta policie v obou směrech uzavřela frekventovaná silnice I/48 mezi Starým Jičínem a Novým Jičínem. Při havárii byl vážně zraněn jeden muž, jehož záchranná služba převezla do nemocnice. Policie odklání dopravu, uzávěra může trvat i několik hodin.

Nehoda se stala okolo 19. hodiny. Řidič osobního vozu podle předběžných informací přejel do protisměru, kde se srazil s nákladním autem. 

„Muž z osobního vozidla byl se zraněními transportován do nemocnice. Provedenými orientačními dechovými zkouškami bylo u obou řidičů vyloučeno případné požití alkoholických nápojů. Bližší informace nejsou v této chvíli k dispozici. Policisté na místě dokumentují veškeré okolnosti nehody,“ uvedla policejní mluvčí Soňa Štětínská.

Policisté směřují řidiče na objízdnou trasu, která vede přes Palačov a Nový Jičín. „Není vyloučeno, že uzavírka bude až několikahodinová. Žádáme řidiče o respektování pokynů policistů,“ uvedla mluvčí.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,