ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Alexandr Satinský, MAFRA

Zmenšená varianta Beats for Love se uskuteční na začátku července

  • 0
Drum and bass, house a techno, populární styly taneční elektronické hudby ovládnou první červencový víkend areál Dolní oblasti Vítkovice. Přestože velké festivaly byly většinou kvůli koronavirovým omezením přeloženy na příští rok, zmenšená varianta jednoho z největších hudebních festivalů ve střední Evropě Beats for Love se uskuteční.

„Pro omezený počet diváků dle aktuálních vládních nařízení připravujeme hromadu taneční hudby, vizuálních efektů a světelné show. Počítáme nejméně se dvěma areály, ve kterých zazní oblíbené taneční styly,“ říká za pořadatele ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Páteční noc bude věnována hvězdám světové D’n’B scény Camo & Krooked z Rakouska. Španěl David Penn bude obhajovat pozici jednoho z nejzajímavějších umělců house music světové scény. 

Sobota bude ve znamení tvrdší odnože beatů. Představí se na ní zejména venezuelský producent a DJ Zardonic. „Opět roztančí publikum pod Vysokou pecí 1 a ukáže, že jeho energická show patří k těm, na které se jen tak nezapomíná,“ láká na program Rudolf. V druhém areálu se představí špičková německá DJka a ikona evropského techna Klaudia Gawlas. 

Poslední festivalový den v prvním areálu ovládnou představitelé vydavatelství Eatbrain. Z Maďarska přijedou jeho zástupci Jade a MNDCSP. „Line up této limitované akce podpoří nejlepší jména české drum and bassové scény v čele s Forbidden Society, Madface či Qo,“ dodává ředitel festivalu.

Jednodenní vstupenky na termíny 2. až 4. července jsou k dostání v síti Ticketstream.