Ona

Diskuze

Pozor na dojídání zásob. Profesor Vrablík varuje před trvanlivými potravinami

Evropská kardiologická společnost vydala nové doporučení ohledně cholesterolu. Tedy toho „zlého“, kterému se říká LDL. Ale nejen o tom hovoří v rozhovoru pro časopis Téma profesor Vrablík. Lidé by si také měli dávat pozor na trvanlivé potraviny.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

Dobry rozhovor. Zajimaplo by me neco o tech americkych vojacich s prijmem 25g soli denne. Jako vojaci mohli mit extremne velkou fyzickou zatez spojenou s velkym pocenim. Neni vhodne, alespon castecne, vysvetleni hledat prave v poceni?

0 0
možnosti
PS

Moc pěkný rozhovor! Vše je vysvětlováno celkem rozumně a srozumitelně. Díky.

0 0
možnosti