náhledy
Pavel Houdek: Jak na veganství První část knihy obsahuje shrnutí, proč přejít na veganství. Ve druhé najdete pět zásad pro zdravý veganský jídelníček. Další část je věnována vitaminům, minerálům a makroživinám. Nechybí praktické aplikace principů v reálném životě.
Autor: Smart Press
Petr Klíma: Luštěninová kuchařka se spoustou zeleniny Petr Klíma ve svých receptech nepoužívá žádné živočišné suroviny. Jedinou občasnou výjimkou jsou některé sladké pokrmy, v nichž je použit med z pečlivě vybraného zdroje. Perfektně vystavěné recepty jsou obohaceny o autorovy tipy téměř sto sezonních receptů.
Autor: Smart Press
Petr Klíma: Zeleninová kuchařka - z farmy přímo na stůl Kniha obsahuje šéfkuchaře oblíbené dejvické restaurace, který se specializuje na pestrou a zdravou kuchyni z rostlinných zdrojů. Recepty také fotí.
Autor: Smart Press
„Maso jsem přestala jíst už ve třinácti letech, nechtěla jsem zabíjet zvířata. Postupem let se začaly přidávat další etické a ekologické důvody,“ říká Štěpánka Fefferová, která se stravuje vegansky.
Autor: archiv Š. Fefferové
Ilustrační snímek
Autor: Profimedia.cz