Diskuse k článku

Co večeří Petr Vabroušek? Vyzkoušejte jeho oblíbený recept po tréninku

Přinášíme vám další z receptů úspěšných českých sportovců. Tentokrát nám prozradil, co večeří, triatlet Petr Vabroušek. Jeho jednoduchý a rychlý tip ocení i ti, kteří nemají vaření příliš v lásce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

Pavel Rak

Dobrý den, přestože je malá pravděpodobnost že by se tímto řídil celiatik, přesto je na místě opravit informaci o bezlepkovosti žitné mouky. Žitný chléb, potažmo výrobky z žitní mouky jsou lepkové.

www.zitnecentrum.cz

Podobné názory slýchám o bezlepkovosti ovsa, ovesných vloček. Ano, oves pocházející z Anglie je bezlepkový, ale ten vyskytující se v našich končinách opravdu není. Hezký den a dobrou chuť.

+2/0
16.7.2017 7:41

M45a51r11i44e 73N36a22v26r66á40t28i26l58o71v42á 6863987231880

Přesně to jsem chtěla napsat. Žitný chléb nemůže být bezlepkový.

+1/0
18.7.2017 22:21