náhledy
Před dvaceti lety začala Eva Birathová ze švédského Göteborgu s profesionální kulturistikou. Jedla bílkoviny a málo sacharidů, hlavně kuře, rýži a proteinové nápoje. Před půl druhým rokem jí však lékaři našli rakovinu a přišla o třicet centimetrů tlustého střeva. Od té doby jí jenom maso a cítí se výborně.
Autor: Profimedia.cz
Kulturistice se Eva věnuje od svých 40 let. „Teď jím asi kilo masa, piji vodu a občas si dám půst,“ říká Eva, která nesnídá, ráno pije jen kávu bez mléka a jediné jídlo jí v poledne.
Autor: Profimedia.cz
Eva hledala po operaci střev cestu k uzdravení a začala zkoumat další diety, které by jí prospěly. Narazila na dietu, která zahrnuje pouze konzumaci masa, ryb, vajec a vody. Sní kilo masa denně, z osmdesáti procent tvoří její stravu hovězí. Už rok po zásadní změně stravovacích návyků se cítí lépe.
Autor: Profimedia.cz
„Je mi mnohem líp. Poprvé v životě nemám žádné problémy se žaludkem. Jíst maso, to je přirozený a bezstarostný způsob, jak se zbavit tuku a dostat se do formy,“ tvrdí v rozporu s odborníky, kteří naopak před konzumací většího množství červeného masa varují s tím, že zvyšuje riziko vzniku rakoviny střev.
Autor: Profimedia.cz
Svou spokojenost sdílí Eva i na Instagramu. „Ztratila se moje alergie na pyl, krevní tlak, který jsem měla vysoký, se dostal do normálu a mám i větší chuť na sex a lépe spím, mám víc energie, lepší vlasy, nehty i pleť, jsem klidnější a zároveň mám víc energie,“ pochvaluje si.
Autor: Profimedia.cz
Než Eva začala s kulturistikou, pracovala jako architektka a věnovala se rodině.
Autor: Profimedia.cz
Eva je krásná žena. V mládí se dokonce věnovala modelingu. Dnes je jí 62 let, je babičkou a cítí se lépe díky stravě složené převážně z masa.
Autor: Profimedia.cz
Dvaašedesátiletá Eva ze švédského Göteborgu může svými svaly konkurovat i mužům.
Autor: Profimedia.cz