Byla jsem u toho, když se do sebe zamilovali. Je to už pěkně dávno. Na jednom nablýskaném středočeském zámku se otevírala luxusní restaurace, Hynek byl na slavnosti společnosti představen jako šéfkuchař. Stál na schůdcích pyšně, vědom si obdivu nás žen, zatímco hradní pán vyjmenovával jeho dosavadní životní úspěchy. Začínal jako kuchař na výletních lodích, postupně prošel i několika skvělými restauracemi v Alpách a Londýně. Hrdý chlap s lehce samolibým úsměvem. Vařil skvěle.
K půlnoci už panovala volná zábava a Hynek se dostal ke stolku, kde seděla naše partička novinářek a s námi Marika. K naší velké frustraci nás Hynek naprosto ignoroval a vecpal se do Maričiny přízně. Ale kdo by se mu divil? Divoká zrzka sršela energií a vtipem a poťouchle vyprávěla peprné historky z cizích svateb – byla totiž majitelkou nóbl svatebního salonu. Bylo jasné, že jsou dokonalá dvojka.