šéfkuchař Radek Kašpárek restaurace Field | foto: Tomáš Krist, MAFRA

K večeři si běžně dáme třeba pecorino s lanýžem, říká šéfkuchař Kašpárek

Celý článek jen pro členy

Chcete číst prémiové texty bez omezení?

Předplatit
Proč by šéfkuchař vyhlášené restaurace Field a porotce pořadu MasterChef nikdy nevařil z mražených lišek a proč se v jeho restauraci nemusíte bát, že byste nevěděli, který příbor na které jídlo použít? Radek Kašpárek, kuchař ověnčený michelinskými hvězdami a otec tří dcer, se svěřil magazínu Rodina DNES.

Pochutnal by si u vás ve Fieldu člověk, který je zvyklý na obyčejné špagety s kečupem?
Řekl bych, že ne. Asi by úplně nepochopil kombinace chutí a celkové složení jídla.

Dočtěte tento exkluzivní článek s předplatným iDNES Premium

Měsíční

89
Předplatit
Můžete kdykoliv zrušit

Roční

890
Předplatit
Ušetříte 178 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Dvouleté

1 690
Předplatit
Ušetříte 446 Kč oproti měsíčnímu předplatnému

Připojte se ještě dnes a získejte:

  • Neomezený přístup k obsahu iDNES.cz, Lidovky.cz a Expres.cz
  • Více než 50 000 prémiových článků od renomovaných autorů
  • Přístup k našim novinám a časopisům online a zdarma ve čtečce
Více o iDNES Premium
Máte už předplatné? Přihlásit se