Čtvrtek 9. dubna 2020, svátek má Dušan
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Čtvrtek 9. dubna 2020 Dušan
Premium

K večeři si běžně dáme třeba pecorino s lanýžem, říká šéfkuchař Kašpárek

šéfkuchař Radek Kašpárek restaurace Field | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

aktualizováno 
Proč by šéfkuchař vyhlášené restaurace Field a porotce pořadu MasterChef nikdy nevařil z mražených lišek a proč se v jeho restauraci nemusíte bát, že byste nevěděli, který příbor na které jídlo použít? Radek Kašpárek, kuchař ověnčený michelinskými hvězdami a otec tří dcer, se svěřil magazínu Rodina DNES.

Pochutnal by si u vás ve Fieldu člověk, který je zvyklý na obyčejné špagety s kečupem?
Řekl bych, že ne. Asi by úplně nepochopil kombinace chutí a celkové složení jídla.

Tento článek je součástí exkluzivního obsahu

První měsíc za 1 Kč, následně za 39 Kč měsíčně.
Členství je možné kdykoliv zrušit a je bez závazků.

Již máte premium? Přihlaste se

Digitální předplatné zdarma

Autor:
  • Nejčtenější

Jsem tlustej jak prase, přiznal Ota. Kvůli Jágrovi shodil čtyřicet kilo

Kladný vztah k jídlu měl řidič autobusu Ota odjakživa. Důsledkem jeho sedavého způsobu života a nadměrného apetitu...

Koronavirus jsme překonali, líčí vyléčení pacienti

V Česku denně přibývají stovky nakažených novým typem koronaviru. Většina lidí má lehčí příznaky, jiní však bojují o...

Čtyřnásobná matka se dala na fitness, protože se jí posmíval bývalý muž

Sedmatřicetiletá Tara Garrisonová ze Salt Lake City od mala poslouchala, že bude mít silné nohy a velký zadek jako...

OBRAZEM: Jaké roušky nosíte? Posílali jste nám své fotografie

Posílali jste nám své fotografie v rouškách. Někteří z vás nosí především ty praktické, další originální, veselé i...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Premium

Když je krize, muž mlčí a žena koná, říká doktorka Cajthamlová

Období kolem Velikonoc je plné tradic. O spoustu z nich jsme nyní dočasně přišli, což někteří lidé špatně nesou....

Premium

Klienti versus cestovní kanceláře: jak nepřijít o peníze za zájezd

Cestovní kanceláře jsou zahlceny žádostmi klientů o zrušení zájezdů. Sociální sítě se plní příspěvky nespokojených...

Premium

Ufňukaná generace. Mladí v pandemické panice možná konečně dospějí

Vše zlé může být k něčemu dobré. Dokonce i koronavirus. Magazín Víkend DNES se domnívá, že mladí lidé v pandemické...

Premium

KOMENTÁŘ: Po dvou měsících přijde rozvrat. Nečekejme na pomoc, konejme!

Karanténní prázdniny může ekonomika státu vydržet měsíc. Po dvouměsíčním výpadku už hrozí naprostý rozvrat výroby,...

  • Další z rubriky

Jak zvládnout domácí výuku v době karantény? Ptejte se online experta

Pojďte krizovou situaci využít a vyjděme z ní silnější než předtím, nabádá expert na vzdělávání, který se označuje za...

Příběh Kláry: Přítel je na mně extrémně závislý

S přítelem jsme dva roky, i když ho miluji, mám ho současně chvílemi plné zuby. Je na mně čím dál víc závislý, chce být...

Premium

Když je krize, muž mlčí a žena koná, říká doktorka Cajthamlová

Období kolem Velikonoc je plné tradic. O spoustu z nich jsme nyní dočasně přišli, což někteří lidé špatně nesou....

Premium

Karanténa nám změnila život, víc komunikujeme na dálku. Ale stačí to?

V posledních týdnech jsme museli udělat spoustu změn, které zasáhly i způsob naší komunikace. Místo osobního setkávání...

Testujeme 75 mlék Hami. Přihlaste se o ně!
Testujeme 75 mlék Hami. Přihlaste se o ně!

Kojení je tou nejlepší variantou pro všechna miminka, ale může se stát, že z nějakého důvodu musíte přejít na umělou stravu. Výběr je velmi široký, a tak jsme pro vás nachystali testování se značkou Hami.

Najdete na iDNES.cz