náhledy
Michaela Dohnálková o sobě říká, že je celoživotní čokoholik.
Autor: Míšina čokoláda
Míšina čokoláda dovezla za dva roky ze světa už devět prestižních cen.
Autor: Míšina čokoláda
Čokoláda vyráběná přímo z čokoládových bobů má výraznou chuť. Je to jako u kávy nebo vína, chuť závisí i na tom, kde boby vyrostly.
Autor: Míšina čokoláda
Nadrcené čokoládové boby těsně předtím, než jimi čokolatiérka ozdobila čokoládové tabulky.
Autor: Míšina čokoláda
Čokoláda zdobená rozdrcenými kakaovými boby
Autor: Míšina čokoláda
Ve formě
Autor: Míšina čokoláda
Čokoláda z Tanzanie chutná úplně jinak než třeba z Madagaskaru.
Autor: Míšina čokoláda
Bílá čokoláda
Autor: Míšina čokoláda
Kruh se uzavřel. Michaela Dohnálková s paní Chantal Coadyovou, autorkou knihy, která Míše změnila život.
Autor: Míšina čokoláda
Se stříbrným certifikátem, zleva Michaela Dohnálková, Simon Parkes, Sarah Jayne Stanes OBE
Autor: Míšina čokoláda
Míšina čokoláda
Autor: Míšina čokoláda