Diskuze

Prasklá dálnice z vedra je výjimka, jinde v Česku to nehrozí, říká ŘSD

U Olomouce se v sobotu zvlnila dálnice D35 a následně zde havarovala čtyři osobní a jedno nákladní auto. Ředitelství silnici a dálnic již připravuje opravu úseku, který je nyní obousměrně uzavřen. „Lidé se nemusí obávat, že k podobným narušení povrchu dálnic dojde jinde,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz mluvčí ŘSD Jan Rýdl.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

Fakt nekecám, jdu z hospody a najednou se ti čoveče zvedla země a praštila mně do hlavy :-D

0 0
možnosti

Ředitelství děr a uzavírek

0 0
možnosti
KK

Dálnice prasklá z vedra, ty titulkářskej negramote.

2 1
možnosti
JV

Po 22 letech se zvedla jedna z mnoha (tisíc?) položených betonových desek a český občan si nezapomene kopnout, jakej je to šmejd :D

Oprava je naplánována a zorganizována obratem (bez zdlouhavých výběrek apod) ale český občan si opět neopomene kopnout, jak je to ŘSD pomalé :D Dobře, mohli by to dělat přes noc ale to i výstavbu. To by ale pak zase český občan řval, že je to hrozně drahé :D

5 6
možnosti
MK

Taková věc se v našem ústavu stává maximálně jednou za deset let!

3 0
možnosti
BS

To je doba 22 roků "dostatečná" na samodestrukci betonu letními teplotami? Jak mohou mít nepopraskané ("nevybuchující") silnice (dálnice) státy v subtropech či tropech (SAE, Saúdská Arábie, Egypt...)?

Není to jen šlendrián stavebních firem a při (záměrně) špatném stavebním dozoru ze strany ŘSD - viz EUROVIA CS a "vlnící se" dálnice na Ostravu (a to stačilo je pár let, ne 22; prostě pokrok nezastavíš)?

Ještě že teď v době technického a technologického pokroku nestavíme naše pohraniční opevnění; to by za pár let "vybuchovalo" v létě samo od sebe.

4 7
možnosti

20 let je oficiální životnst betonové siniční vozovky.

D1 vydržela až 40 let.

Není divu, že nevypadala vůbec dobře.

4 0
možnosti
LJ

Nějak mně chybí informace, která firma to tenkrát stavěla, kdo dělal stavební dozor a jaké prémie a odměny dostal tehdejší ředitel ŘSD.

Teď se to opraví za nějaké ty peníze, ale tehdejší manažeři nevrátí za svou "práci" ani halíř, natož korunu.

8 3
možnosti
MS

Protože je to nejpodstatne, záruka už dávno vypršela.

2 0
možnosti
DZ

Jan Rydl je nejvetsi lhar a vymlouvac v CR. Diky cemuz na RSD bude pracovat az do smrti.

3 1
možnosti
PB

P90e93t47r 29B78á18č83a

20. 6. 2021 22:34

Tak jiste, prece nereknou dalnice bude praskat dal ;-D Vy jste vzdycky uzasni jak jim zerete cokoliv co kdo rekne. A to zdaleka nejen RSD.

4 1
možnosti
Foto

K68a68r86e64l 81R24y65b63á43k

20. 6. 2021 22:13

no-prostě malá dilatační spára. za 500 tisíc vám tam najedu ve třech lidech, příčně to říznem, vemem bagříkem na 50 čísel, založíme spodek, nacpeme do toho dvě travezy a zalejeme betonem. práce na den, materiál cca 60 tis a my si rozdělíme odměny jako zdravotníci z první linie:-)

7 2
možnosti
DZ

Tak to by tak hralo, delat to kvalitne a jeste levne! Z ceho by si asi staveli doma a kupovali auta? Za tou caskou na material vam chybi par nul... :-)

2 0
možnosti