ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Martin Veselý, MAFRA

Vlak v Brodku u Přerova srazil seniora, mohlo se jednat o sebevraždu

  • 1
K tragické nehodě došlo v sobotu ráno na hlavním železničním koridoru u Brodku u Přerova. Senior pod koly vlaku nepřežil. Policie šetří událost jako možnou sebevraždu. Provoz na trati obnovily České dráhy zhruba po dvou a půl hodinách.

Incident se stal krátce před osmou hodinou ráno v úseku mezi Grygovem a Přerovem. „Senior utrpěl zranění neslučitelná se životem. Přerovští kriminalisté tuto tragickou událost vyšetřují na základě dosud zjištěných informací jako možnou sebevraždu. Okolnostmi případu se i nadále zabývají,“ informovala krajská policejní mluvčí Jiřina Vybíhalová a dodala, že se nehoda stala kousek od nádraží.

„Nehoda se stala v místě pro veřejnost nepřístupném,“ řekl ČTK mluvčí Drážní inspekce Martin Drápal. Také uvedl, že vlaková souprava byla bez cestujících.

České dráhy provoz částečně omezily a vlaky jezdily po dobu vyšetřování po jedné ze dvou traťových kolejí. Plné obnovení provozu nastalo v 10:20.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,