Diskuze

Parkování budoucnosti. Řidiče na místo navede speciální webový portál

Nedostatek parkovacích míst v centru Prostějova měla původně vyřešit stavba nového parkovacího domu, který byl součástí mamutí investice na přestavbu celého středu města. Za obchodní galerii chtěl soukromý investor utratit kolem miliardy korun. Radnice však celou investici zpackala, soudy plán zastavily a vedení města muselo začít přemýšlet, co s parkováním v Prostějově dál.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jenom se obávám, aby nový parkovací systém v Prostějově zajišťovaný prostějovskou radnicí nestál víc než zrušený projekt obchodního centra.

0 0
možnosti

J66a25n 64B57r29o49ž

11. 2. 2021 8:21

"Obyvatelé zuří, že si Lidl zahradil své parkoviště" Těmhle "zuřícím" komančům/zelenáčům/pirátům přeji, aby prošly návrhy pirátů - nevyužíváš byt? Nacpeme ti tam nájemníka. Co na tom, že je tvůj... Podobný princip by byl: Využíváš svou zahrádku jen o víkendech? No tak tam přes týden budeš muset pouštět lidi, co zahrádku nemají. Využíváš svou koupelnu jen 1hodinu denně? Pak ji budeš muset na 23 hodin denně poskytnout komukoliv, kdo ji potřebuje. Je to úplně totéž, jako když si jakákoliv firma či soukromý majitel udělá na svém pozemku za své peníze parkoviště pro sebe a své zákazníky a někdo "zuří", že na jeho soukromém majetku nemůže parkovat... Kupte si drazí obyvatelé svou parcelu a udělejte si tam své parkování. Stejně jako to udělal Lidl. A už vidím, jak budete nadšení, až se Vám tak někdo postaví.

4 0
možnosti
Foto

A proč je v úvodu fotka z Tábora? 樂

0 0
možnosti

J62a76n 61L45a31k12o14m20ý

11. 2. 2021 6:27

On je taky problém to, že tam, kde by mohly stát 4 auta stojí často jen 3, protože tam zrovna zaparkoval střed vesmíru.

1 0
možnosti

budete čučet do mobilu, ať víte, kde zaparkovat, a přehlídnete policajty, co budou kontrolovat nepoužívání mobilu za volantem...;-D

1 1
možnosti