Diskuze

Lidi z přerovského sídliště trápí krádeže a nepořádek, žádají zónu bez dávek

Část obyvatel dosud poklidného přerovského sídliště Velká Dlážka žádá radnici, aby do takzvaných bezdoplatkových zón zařadila i jejich adresy. Věří, že jen vyhláška znemožňující čerpat v dané lokalitě příspěvky na bydlení uklidní narůstající napětí v jejich okolí, které pramení z problémů se sociálně nepřizpůsobivými lidmi.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

;-DPřerov - to je prostě životní styl!;-D

0 0
možnosti

M64a84r37t90i32n 19Z24a93k

7. 12. 2019 14:37

Nase civilizace miri k zaniku. Natalita neprizpusobivych je uz nekolik desetileti vyrazne vyssi jako natalita slusnych lidi. Jak dlouho to muze nejaka civilizace vydrzet? 100 let? 200 let? Vic urcite ne.

1 0
možnosti

Tzv. "nepřizpůsobiví" se přizpůsobili podmínkám nového bydlení naopak velmi rychle. To ti stěžovatelé se jim odmítají přizpůsobit.

0 0
možnosti

množí se o hodně rychleji než my. Pokud tento problém nebude radikálně vyřešen, vidím budoucnost černě.

1 0
možnosti

Dávky jsou zlo. Vždy, když je něco za nic, jsou z toho jen problémy. Poskytování dávek by mělo být vždy na něco vázáno. Na odpracovaná léta, na spolupráci s úřady, na docházku dětí do školy, absolvování předepsaných preventivních prohlídek a očkování dětí atd. A navrch by zavedla povinné podávání antikoncepce pobíračům dávek. Když se neumí postarat o sebe, tak by se nebyli schopni postarat o děti.

3 1
možnosti

Takže byste předepsala antikoncepci ženám a mužům na rodičovské?

0 0
možnosti

Tohle je evidentní past na zablokování účtu. Takový internetový Bretschneider.

A podobné léčky se budou s postupujíci snahou EU vykořenit odpor množit.

2 0
možnosti

Antikoncepci ženám na rodičovské, zajímavý nápad.

0 1
možnosti

tak bohužel, idnes jen přebrala článek z jiných periodik. tedy se nedovíme, jak se tam vlastně mohli nastěhovat, když město v tom baráku městské byty nemá.

0 0
možnosti

A stěhovat se lze jen do městských bytů?

0 0
možnosti

J31a82n 36B76r38o45ž

6. 12. 2019 8:00

Drazí rasisti, za všechny z nás vám říkám, že nás nikdo nedonutí přejímat vaše zvyky. Jak jsme byli vychováni, tací jsme a budeme. Žijte si podle svého a nás do vašeho způsobu života netahejte. Kašleme na ten váš sociální systém či byty zdarma. Prostě budeme chodit do práce, uklízet po sobě, nekrást, neobtěžovat jiné, starat se o své bydlení, vychovávat své děti ke slušnosti, posílat je do školy a denně koupat. A jestli vás to otravuje, jděte jinam.

S pozdravem

Nepřizpůsobivý.

9 0
možnosti

...radnice zatím přesně neví, kteří lidé dělají na sídlišti problémy...

No a nestačilo by se těch lidí zeptat? Třeba jim dát jednoduchou otázku: "Dobrý den, jsem z MÚ a chtěl bych se vás zeptat, jestli neděláte problémy". No a lidi by se přiznali a na radnici by vedli jejich seznam.

3 0
možnosti

Toto je úkol pro městskou policii.

Ta však vybírá peníze za špatné parkování

11 0
možnosti

To není úkol pro MP, ale pro stát, který takovéto chování přehlíží a tvrdě netrestá.

1 0
možnosti