(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: MF DNES

Žena hlásila hromadnou rvačku u stadionu. Byla to rozcvička hokejistů

  • 6
Neobvyklý velký výjezd zažili během jedné ze směn strážníci v Přerově. Operační středisko vyslalo všechny dostupné hlídky k nahlášené hromadné rvačce. Ukázalo se ovšem, že šlo jen o zapálený trénink tamních hokejových dorostenců.

Situace z minulého týdne začala telefonátem ženy na tísňovou linku 156, v němž žádala o rychlý zákrok u zimního stadionu za čerpací stanicí.

„Podle ní na místě probíhala hromadná rvačka většího množství lidí, což jí potvrdila další žena, která údajně z místa slyšela zvuky podobné zápasení,“ nastínil zástupce ředitele přerovské městské policie Miroslav Komínek.

Na místo proto pro jistotu okamžitě vyjely všechny dostupné hlídky a také psovod se psem. A to navzdory určitým pochybnostem, neboť se ve městě v daný den nehrál žádný hokejový zápas, ke kterému by případná větší bitka mezi fanoušky mohla patřit.

„To se na místě potvrdilo, neboť příjezd hlídek překvapil pouze houf hokejistů, kteří se zde protahovali a rozcvičovali v rámci tréninku. Protože k žádnému nezákonnému jednání nedocházelo, vrátily se poté hlídky zpět k původním činnostem,“ shrnul Komínek.

K situaci se s nadsázkou vyjádřil na svém facebookovém profilu i samotný hokejový klub.

„Asi budeme muset říct klukům, aby se trochu mírnili s rozcvičkou. Za nás dáváme té paní palec nahoru,“ uvedl s komentáři doplněném několika smajlíky.