Snímek z charitativního policejního kalendáře na rok 2021, který vytvořili příslušníci Zákrokového a asistenčního družstva pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje (ZONA) s fotografem Vítem Kociánem. Kalendář vznikl na podporu nadace Šance při hemato-onkologickém oddělení dětské kliniky olomoucké fakultní nemocnice. | foto: Vít Kocián - ZONA Policie ČR

Policisté ze zásahové jednotky nafotili kalendář, pomůže nemocným dětem

  • 7
Už popáté vytvořili policisté ze Zákrokového a asistenčního družstva pořádkové jednotky Krajského ředitelství policie Olomouckého kraje (ZONA) s fotografem Vítem Kociánem charitativní kalendář na podporu nadace Šance. Ta působí při hemato-onkologickém oddělení dětské kliniky olomoucké fakultní nemocnice. Lidé si jej mohou objednat za 250 korun přes e-mail.

Kalendář na rok 2021 má stejně jako v předešlých letech policejní tematiku a také estetiku. Loni se díky jeho prodeji podařilo pro nemocné děti vydělat 112 tisíc korun.

„Věříme, že také letošní prodej kalendáře skupiny ZONA opět pomůže usnadnit těžké chvíle a přispět k podpoře a překonání nesnadných dnů malých pacientů dětské kliniky,“ říkají policisté.

Cenu kalendáře už pět let neměnili, stále jde o 250 korun. Nástěnné měsíční kalendáře formátu A3 si tak zájemci mohou objednat na e-mailové adrese: kalendar.zona@gmail.com, a to do 20. listopadu. Hotové kalendáře budou policisté rozesílat od 11. prosince.


Témata: Olomoucký kraj