Snímek řidičových zad se stopami po ranách od násady smetáku | foto: Městská policie Olomouc

Bitka kvůli parkování. Řidič dostal smetákem, sám po ženě hodil ořech

  • 181
Strážníci v Olomouci ve čtvrtek večer vyjížděli k bizarní přetahované kvůli zaparkovanému autu. Jeho řidič se nejprve pohádal se ženou, která nechtěla, aby vůz stál před jejím domem. Z něj jí na pomoc vyběhl manžel, který muže napadl násadou od smetáku. A to proto, že řidič na jeho ženu hodil ořech a tahal ji za triko.

K bitce vyjeli olomoučtí strážníci ve čtvrtek po osmnácté hodině do ulice V Kotlině. Zavolal je sem napadený řidič, na zádech měl stopy po ranách násadou smetáku.

Násada od smetáku, kterou v Olomouci muž bil řidiče po zádech kvůli zaparkovanému autu před svým domem.

„Uvedl, že zaparkoval u krajnice před jedním z domů. Po chvíli z něj vyšla žena a řekla, že si přeje, aby si přeparkoval a nestál před jejím domem. Muž to odmítl a jak sám uvedl, ženě sprostě vynadal,“ popisuje tiskový mluvčí olomoucké městské policie Petr Čunderle.

Vrchol případu přišel ve chvíli, kdy z domu vyšel manžel nespokojené ženy. Podle Čunderleho řidiče fyzicky napadl. 

„A to dvěma údery hliníkovou násadou na smeták do oblasti zad,“ upřesňuje mluvčí.

Útočník se strážníkům na místě přiznal, navíc doplnil, že řidič po jeho ženě hodil vlašský ořech a také ji tahal za triko.

Případ stále není uzavřený. „Na základě všech vyslechnutých skutečností byli všichni zúčastnění poučeni, že bude oznámen správnímu orgánu k dalšímu řešení,“ uzavírá prozatím Čunderle.