náhledy
Podobná jídla chce olomoucká fakultní nemocnice nabízet hospitalizovaným pacientům v rámci snahy o pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc
Pohled do kuchyně olomoucké fakultní nemocnice, která chce v rámci nového projektu nabízet hospitalizovaným pacientům pestřejší, kvalitnější a také zdravější jídla využívající regionální produkce a obohacená o více čerstvého ovoce a zeleniny. Menu se má zároveň rozšířit z jednoho pokrmu na tři.
Autor: FN Olomouc