Diskuze

Ve studiu jsem expert, ne fanoušek, vzkazuje komentátorka Ledecké

Zatímco komentátoři z Itálie, Švýcarska či Rakouska při zlaté jízdě Ester Ledecké jásali už v polovině tratě, od českých komentátorů takové nadšení slyšet nebylo. Lucie Hrstková-Pešánová, která superobří slalom ve studiu České televize komentovala, za to schytala kritiku na sociálních sítích i v médiích.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Kritika, kritika kritika a pesimismus - v komentování Vinara i paní expertky se projevily klasické rysy české povahy = nevěříme si, utápíme se ve své malosti a pak jsme strašně překvapení, když to vyjde! Prý neví, co si může dovolit ;-D Jak to, že švýcarští skuteční experti, bývalí lyžaři to viděli už od začátku jinak?

0 0
možnosti
VT

...asi to níže psali i jiní, za mě - někdy je méně více ..., mluvila zejména "expertka" příliš, a vyjadřovala se zdlouhavě k něčemu, co se událo "dávno", třeba před deseti brankami, a měla potřebu komentovat každý oblouk..., to fakt není pro diváka nutné, stačí se zmínit jen o podstatných faktech.... Než toto, tak je lepší nekomentovat vůbec, aby si divák jízdu mohl nerušeně sledovat a vychutnat celou, i s jejími chybičkami....[>-]

1 0
možnosti
DH

Komentovala to blbě, nejen Ledeckou. Viděl sem to celý a stali to zaprd. To na Eurosportu to bylo jiný..

3 0
možnosti
KV

Jenže Ester nebyla na žádném mezičase první. Co to kecáš ? Na dvou mezičasech byla první. Ve studiu jsi jako expertka ? To by jsi to musela fundovaně komentovat. Ale je to obraz současného stavu ČT. Na kvalitu nejsou peníze a dělají to takoví jako Vichnar, Holický, Hrstková..... Za naše prachy.

2 0
možnosti
RH

R93o96m34a55n 34H57a49n27u18s

22. 2. 2018 22:36

Tak co kdyby to překomentovali, když už ví jak jela a že vyhrála, kdo ten jejich komentář má poslouchat.

2 2
možnosti
OK

Chyběly tomu emoce, mezičas umím přečíst taky, pokud chyba neovlivni výsledný čas / nepzpomalí tak mě nezajímá, STR to nezpomalilo, neni to krasobruslení kde se kouka na krasu, pan Vicgnar udělal za ty roky spoustu skvělých přenosů, ale možná by uz měl jit do důchodu a pustit tam mladší s vetsim zapalenim, chceme prece emice a ne usinani,jela přece nase reprezentantka.. pani Hrstkova by se měla jit venovat jine činnosti nepochopila že televizni komentator ma kromě odborných poznatků i bavit, v tomhle ji pan Vichnar vubec nepodrzel..Rv

2 1
možnosti
PN

P36e67t93r 75N13o48v29á84k

22. 2. 2018 17:41

Průměrné lidí IQ je 100. A v této diskuzy je to obzvlášť znát. Absolutně jsem neměl s komentářem Vichnara a Hrstkové problém.

3 4
možnosti
VV

I to svědčí o tom průměru.;-D

2 0
možnosti
DU

Je mi celkem jedno že komentovali celek a my viděli jen Ledeckou.já jsem si pustila jen záznam s Ledeckou v jiných jazykových verzích a prostě ta česká byla strašná totálně neemoční, všude jinde ti komentátoři Ester tak od půlky neuvěřitelně fandili bylo to lidské zapojené, ten český komentář byl prostě jen nuda v brně ano tuhle chyba tamghle chyba tohle je chyba Nevím teda co mají v manuálu pro sportovní komentátory ale lidi maj zždycky rádi když je oderátor taky emočně zapojený a to oni prostě nebyli. Nijak CT nevyčítám že to nevysílali to že bude mít zlato bylo dost nepravděpodobné, ale samotný způsob komentování byl velice podprůměrný.

1 2
možnosti
MB

A opravdu je potřeba to neustále dokola řešit?

0 0
možnosti