Diskuse k článku
Klobása z Liberce i chleba z Turnova. To jsou nejlepší potraviny v kraji
Devadesát procent masa z vepřové kýty a pečeně, deset procent speciálního maďarského koření a vody. Takové je složení Ruprechtické bylinkové klobásy z libereckého řeznictví Maso Rydval. Ta patří mezi šestici výrobků, které se mohou pyšnit titulem Regionální potraviny Libereckého kraje roku 2015.
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Zobrazit příspěvky:
Všechny podle vláken Všechny podle času
![]() |
H67e97l90e74n70a 16K37a64v68k51o91v83á 5296533320746"Roztomilá" klobásová fotografie. |
![]() |
M11i36l72a75n 94V57i98k 1167295553193Hodná BLESKU! |
![]() |
J75i59ř91í 96Z25á22h29o55r19a 5403165892669Je škoda, že se tahle akce soustředí jen na výrobky z libereckého kraje, což je jedním z nejdůležitějších kritérií, protože třeba v sasku mají výborné mléčné i masné výrobky. Každopádně držím palce ať se daří, je vždycky lepší, když i lidé, co to mají třeba do Bautzenu/Lobau/Zittau dále mají šanci si koupit alespoň trochu nadprůměrné produkty. |