Cisterna se střetla s osobním vozem mezi Železným Brodem a Malou Skálou.

Cisterna se střetla s osobním vozem mezi Železným Brodem a Malou Skálou. | foto: HZS LK

Cisterna skončila po střetu na boku, druhého řidiče transportoval vrtulník

  • 8
Vážná dopravní nehoda se stala v pondělí po poledni mezi Železným Brodem a Malou Skálou. Řidič auta, které se střetlo s cisternou, musel být vrtulníkem transportován do nemocnice. Silnice byla kvůli vyprošťování vozů několik hodin uzavřená.

Osobní vůz a cisterna se střetly krátce po poledni mezi Železným Brodem a Malou Skálou. 

„Řidiče osobního vozidla museli vyprostit na místo přivolaní hasiči, kteří ho následně předali posádce Letecké záchranné služby. Ta ho transportovala s předběžně středně těžkým zraněním do liberecké nemocnice,“ uvedla policejní mluvčí Dagmar Sochorová. Řidiče cisterny, která převážela chlévskou mrvu, zdravotníci ošetřili na místě.

Místo dopravní nehody je v tuto chvíli stále neprůjezdné, jelikož probíhá odtah vozidel. „Veškeré okolnosti a příčina střetu osobního vozidla Mercedes a nákladního vozidla jsou v současné době předmětem probíhajícího šetření,“ dodala mluvčí. Silnice pak byla kvůli vyprošťování obou aut neprůjezdná do zhruba půl deváté večer.

Nehoda se stala mezi Železným Brodem a Malou Skálou

Nehoda se stala mezi Železným Brodem a Malou Skálou

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz