Diskuze

V Liberci rostou nové byty, ucpané křižovatky ale nikdo neřeší

K uzoufání ucpané křižovatky v okolí libereckého Babylonu ještě víc zahustí auta vyjíždějící od nových bytů a kanceláří rostoucích na místě bývalých Montážních závodů. Do dvou let tu vznikne na 300 nových parkovacích stání. Na zlepšení propustnosti křižovatek ale zatím město nepracuje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Neumíme semafory vyřešit křižovatku u Nádraží, neumíme dát světla pro chodce mezi Fügnerku a Bídu, neřešíme křižovatku u Babylonu. Miluji tenhle rychlý a aktivní přístup k řešení dopravních problémů. ;-O

Dočasný semafor na Husovku přitom nebyl problém umístit. Opravdu nejde něco podobného k Babylonu, aby to řešilo současný problém?

2 0
možnosti

... a přitom by stačil zákaz vjezd vozidel starších 5 let.. a je po problému.:-P

0 2
možnosti

Řešení je primitivní, jen by se muselo chtít. Od budovy bývalých Montážních závodů (z míst, kde byla prodejna Maderu) přemostit Nisu a podél parkoviště u budovy Kraje ji napojit na křižovatku u Normy (Blažkova/Náchodská).

1 1
možnosti

Podle architekta Radima Kousal - čtu to jméno a ptám se kolik tam zase bude laviček.. :-DD Jinak udělat Rumunskou jen pro MHD a 8.března směrem dolů může jen idiot a fakt by mě zajímalo, kudy budou jezdit auta nahoru. Kolem bývalé textilany a Jabloneckou??? To snad ne...

3 0
možnosti

Ted zas vymyslel nejakej inteligentni radni, ten dvoumetrovej odsák, ze u radnice prekazi meteostanice, takze se tam chodnik rozroste o dva metry na ukor asfaltu. Takze vznikne dalsi paradni uzke hrdlo. Hosi, dekujem.

0 2
možnosti

Problem je ten zmrazeny uzemni plan na nekolik let. Impotence a neschopnost politiků na radnici je v tomto smeru v absurdnich rozmerech.

Neivedomuji si, kolik nestesti to znamena. Kolik lidi ceka s podnikanim, bydlenim, dopravni stavby a podobne. A kolik promarnenych prilezitosti.

Fuj, stydte se.

6 0
možnosti

Liberec? To nikoho nezajima... Hlavne, ze uz je Praha prujezdna!

1 6
možnosti