Diskuze

Autobusy v Liberci nabíraly zpoždění, už nepojedou kolem Babylonu

Příští rok se cestující městské hromadné dopravy v Liberci dočkají výrazných změn. Dopravní podnik chce upravit trasy pěti frekventovaných autobusových linek, které jezdí mezi terminálem Fügnerova a nádražím.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Má to ještě jedne významný přínos. Kdo potřebuje přesun mezi Fügnerovou a nádražím, může v klidu použít bus bez skákání v kolonách.

0 0
možnosti

Neříkejte mi, že jste doteď jezdil na fügnerku jedním busem, pak jste přestoupil na další bus....a tím jste jel ve špičce na nádraží 10 a více minut.

No, z fügnerky na nádr je to asi 12 minut pěšky. A asi 4 minuty tramvají.

0 0
možnosti

Zastávka Babylon bude zrušena?

A kudy pojede č. 17 k Aréně? Po Horákové kolem Teplárny nebo ve stávající trase po Košické?

0 0
možnosti

Změna se týká linek 16, 22, 27, 30 a 37.

2 0
možnosti

Kdyz jsem jel taxikem odpoledne, dekoval jsem bohu, ze to taxik muze projet skrz fugnerku.

2 0
možnosti

J66a14n 80K55o38h89l

25. 11. 2019 12:48

Takže se bude předělávat soukeňák.. zase? Za rok se zjistí, že autobusy poničily nové těleso tramvaje.. ale jinak klidně..

Problém je, že takhle je potřeba řešit ne jednu linku, ale všechny, i od Jizerek. A bez okruhu + obchvatu to nikdy nepůjde.

0 0
možnosti

Za mě dobré řešení, pro okliku Košickou jsem neměl nikdy pochopení a ve špičce to stojí všude za houby. Spoje 16 a 22 nabírají několikaminutová zpoždění už při průjezdu Švermovou ulicí. Pěší zóny na Soukenném náměstí se tato změna nikterak nedotkne, neboť tyto spoje mají interval, jak saně na Čukotce ;-)

5 0
možnosti