Diskuze

Policie obvinila tyrana, který lámal kočkám kosti. Hrozí mu tři roky vězení

Tři roky vězení hrozí muži z Jablonce nad Nisou, který podle policie brutálně týral kočky. Čtyři těla mrtvých koček našli policisté přímo u něj doma. Podle ochránců zvířat kočkám lámal kosti a přerážel jim čelisti.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bude to dobry test toho, jestli CR je vyspela civilizace - jestli ten parchant odejde jen s podminkou, jestli nedostane uplne maximum, coz je stejne priserne malo, pak jsme jako stat selhali.

12 0
možnosti
Foto

Do pracovního tábora na Sibiř poslat.

3 0
možnosti
Foto

člověk s touto "zálibou" by měl být v detenci, pod sedativy a nesměl by mezi lidi, jenže to byste museli byt ve společnosti, kde se za pěstování kytiček důchoci dozví nepodmíněný trest, nedávno tu dostal nekdo 6 let na tvrdo.

16 0
možnosti

Na kočky jsem alergická,ale tohle se nedělá.

1 3
možnosti

Proč ty mínusy? To, mínusáři, nesouhlasíte s alergií (což je stejné, jako protestovat proti zemětřesení v Mexiku), s tím, že se to nedělá (takže máte za to, že se to dělá)?

0 0
možnosti

Bludy o kočkách zamořujících svět a jiné nesmysly, prokazatelná emoční plochost, násilné chování... On je opravdu paranoidní schizofrenik, tohle nikdo jiný nevymyslel. Na ty kočky šel poměrně cílevědomě, mluvíme spíše o štěstí, že nevraždil lidi. Obávám se, že na místě je zastavení stíhání a nařízený pobyt v psychiatrické léčebně.

18 1
možnosti

Mínus za to zastavení trestního stíhání! Pokud věděl, jak se vyjádřil, že je obětí schizofrenie, tak ho to z trestní odpovědnosti nevyviňuje. Pak nese plnou odpovědnost. On prohlásil, že ví, že tu nemoc má!! A to je zásadní rozdíl!

0 0
možnosti

P33e84t39r 83K36l98e68i61n

14. 5. 2020 15:22

Teď bych mu to vrátil a daroval ho nějaké farmaceutické firmě na testování farmak ve fázi testování na zvířatech. A takových jedinců by se našlo.

6 3
možnosti

Tahle zruda by uz nikdy v zivote nemela vylezt z kriminalu. Ja osobne bych pro neho chtel trest smrti.

11 4
možnosti

Zvíře nemá vyvinuté vědomí na lidské úrovni. Takže trest smrti je poněkud přepjaté přání. A opravdu si nejsem jistý, zda je ten člověk trestně zodpovědný, když je to evidentní paranoidní schizofrenik. A nemylte se - tohle není jen někdo, kdo slyší občas hlasy. Jde o pošuka na plný úvazek, tohle není jen historka někoho k soudu, kdo ...zabíjel kočky ve velkým? Za 2 roky by byl z krimu venku na podmínku a zdravější by nebyl. Spíše psychiatrická klinika, aby mu pomohli od těch bludů. Pak už to bude na něm.

8 2
možnosti

3 roky jsou strašně málo! ;-€

26 0
možnosti

J75o42s97e30f 88M34i52k40e86l

14. 5. 2020 16:26

Ono ještě nikdo u nás za podobné zločiny nedostal ani měsíc, takže je to úplně jedno, kolik mu "hrozí".:-/

3 0
možnosti

H21o27r20s43k26ý 94P40e27t33r

14. 5. 2020 14:55

V tomhle případě bych se přimlouval za ještě jednu zlomenou čelist.

35 3
možnosti

Pokud jenom zvířatům, tak by nějaká podmínka stačila... Halal porážky také nejsou lidské a jsou schválené...

2 47
možnosti
Foto

To, ze nekteri magori vyzaduji halal neznamena ze jini magori muzou pachat bestiality.

14 0
možnosti