náhledy
Fermentované biohovězí z farmy v Horní Branné.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Začínali s chovem krav na mléko. K masnému plemenu skotu je pak donutily přejít nízké výkupní ceny mléka a následný krach mlékáren v okolí. Ruční výrobu masných výrobků se učili od píky.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Řehořkovi si našli vlastní metodu fermentace, kterou tu nikdo jiný nedělá.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Jako manželé jsou letos spolu 41 let.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Řehořkovi si krávy sami porážejí.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA
Řehořkovi porotu zaujali nejen zpracováním masa, ale i tím, že jde o maso z jejich vlastního chovu, krávy si sami porážejí a ještě dělají agroturistiku.
Autor: Ota Bartovský, MAFRA