Kreslený Xindl X v klipu Růžový brejle

Kreslený Xindl X v klipu Růžový brejle | foto: archív vydavatelství

VIDEO: Podívejte se na osvětový klip Růžový brejle písničkáře Xindla X

  • 3
Klip k téhle písničce měl Xindl X připravený už od jara. Kvůli momentální situaci jeho vydání odložil a jak sám říká, „nyní je načase, aby se mluvilo i o jiných důležitých tématech“.

Korona zhatila spoustu plánů všem na této planetě.Teď už snad to nejhorší ohledně korony máme za sebou,“ konstatuje Xindl X a písní připomíná světu témata, o nichž by se mělo začít mluvit nebo alespoň přemýšlet. „A pokud máme dojem, že situace není tak vážná, měli bychom si sundat ty růžové brýle,“ podotýká.

O produkci písně se postaral Dalibor Cidlinský Jr., se kterým Xindl X připravuje novou desku Terapie. Pokřtí ji na zatím největším koncertě své kariéry, 30. ledna 2021 v pražské O2 areně. 

Fanoušci se mohou těšit na písničky s kytarou, vystoupení s kapelou, tanečnicemi nebo šedesátičlenným pěveckým sborem. Jako hosté se představí písničkář Pokáč, frontman kapely Mňága a Žďorp Petr Fiala, zpěvačky Tereza Mašková a Mirka Miškechová, Maranatha Gospel Choir a další, jejichž jména bude Ondřej Ládek postupně odhalovat.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.